Celebklub

Ezek voltak a hét nagy szabadulásai!

rtl.hurtl.hu

2016. május 22. 10:30

Az elmúlt napokban több felszabadító pillanatot élhettünk át. A Barátok közt egyik szereplője újra felbukkant a Mátyás király téren, a Farmot - rendhagyó módon - ezúttal két játékosnak is el kellett hagynia. Kulka János pedig végre megmenekült a kórház 'fogságából'!

Nézzük az események alaulását időrendi sorrendben! Május 18-án a Fókuszban számoltunk be a Kulka Jánost érintő jó hírről. A Kossuth-díjas színművész néhány hete kapott stroke-ot, de most végre elhagyhatta a kórházat. A család közleménye szerint a művész egyre jobban van, ezért orvosai úgy döntöttek, hogy otthon is folytathatja a lábadozást. 

A Farm végjátéka vészesen közeledik, ezért felgyorsultak az események. A farmereknek már kedden ki kellett választaniuk, hogy kit küldenének párbajozni. A Heti Gazda gyors döntése után a zöld kendő is hamarosan felkerült, így csütörtökön Attila és Dóri mérte össze tudását.

Kattints IDE, és nézd meg a búcsú videót!

Alig, hogy felocsúdtak a gyorsan pörgő eseménysorozatból, ismét jött Fördős Zé, hogy megkezdje a Farm 10. Kiválasztását. Majd Gábor felkötötte a piros kendőt, ezután pedig nem sokkal a biztos párbajozó átvette a zöld kiegészítőt a műsorvezetőtől, hogy azt odaadhassa a kihívott félnek. A feszültség egyre csak fokozódott, ugyanis a Párbaj sem váratott sokáig magára.

Kattints IDE és nézd meg a búcsú videót!

Kicsit előre szaladtunk az eseményekkel, ugyanis pénteken a Barátok közt hétzáró részében az egyik szereplő - sok megpróbáltatás után - végre szabadlábra került. Juli gyilkosság vádja miatt jutott rács mögé, amikor hamis vallomást tett annak érdekében, hogy megvédje fiát. Peti ugyanis elrejtette a gyilkos fegyvert, hogy ezzel segítse a valódi tettes menekülését.

#Celebklub#Fókusz#Barátok közt#Farm#kulka jános#kórház#juli#börtön#dóri#brigi#szabadulás#párbaj#kiesés#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk