Celebklub

A nap kérdése: Ki a legsármosabb Szulejmán szereplő? – Szavazzatok!

rtl.hurtl.hu

2016. március 23. 11:00

Csak egy pillantást vetettünk a kedvelt török sorozat férfi szereplőinek képeire, és azonnal kétségbeestünk. Nem tudunk dönteni. Segítésetek! Ki a legszexisebb közülük?

Íme, a versenyzők!

Halit Ergenc

Az ismert színész négy évig játszotta Szulejmán karakterét, szinte beleívódott a bőrébe az általa megformált uralkodó jelleme, személyisége. Szakmailag, és magánéletileg igen nehéz és tanulságos időszak van mögötte. Egyébként neki még a hosszú, dús szakáll is jól áll.
 

Mehmet Günsür

Musztafa herceget alakító Mehmet Günsür karrierje nem indult ám gördülékenyen. A pultosból lett modell nem adta fel álmait, és egyenesen Olaszországig repült, hogy megszerezze színész diplomáját – nagy örömünkre.
 

A színész életútja szintén modellkedéssel kezdődött. A szemtelenül jóképű férfiról kevesen tudják, hogy pár évvel ezelőtt felborult körülötte minden, szakított vele akkori szerelme, amit nagyon nehezen tudott feldolgozni.
 

Okan 2011-ben megkapta a legjobb színész díját a Szulejmánban nyújtott alakításáért. Ibrahim pasa – akitől nemrég búcsúzhattak a magyar tévénézők – egy rendkívül összetett figura volt, akinek lelki tusáit a férfi csodálatosan ábrázolta.
 
 

A photo posted by Okan Yalabik (@okanyalabikop) on


Gürbey Ileri

Ő a legfiatalabb versenyző, 1988-ban látta meg a napvilágot. A pletykák szerint a fiatal tehetség félve vállalta el Mehmet szerepét, lámpaláza a mai napig kísérti, főleg, ha élő műsorban kell szerepelnie.
 

A photo posted by Gurbey Ileri (@grbyileri) on


Nos? Ti kire szavaznátok? Ugye milyen nehéz a döntés? Mi szóltunk az elején!

Képek: Instagram
#Celebklub#férfiak#sármos#szavazás#színészek#halit ergenç#burak ozcivit#sorozat#történelem#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk