Cápák között

A szelíd Cápát elbűvölő Szarvas Nikolett a kutatói karriert adta föl a gyógynövényekért

Takács NoémiTakács NoémiKispál TímeaKispál Tímea

2024. február 19. 18:15

Szarvas Nikolett, a HerbClinic megálmodója először négyéves korában találkozott a szomszéd néni kertjében gyógynövényekkel, a természetes gyógymódok iránti szenvedélye pedig azóta is tart. A vállalkozónak nehéz döntést kellett meghoznia, amikor szembement szülei akaratával, és felhagyott kutatói karrierjével, hogy minden idejét a gyógynövényeknek és az emberek segítésének szentelhesse. A bátorsága azonban kifizetődött, hiszen az összes Cápa elismerte vállalkozói tevékenységét, ráadásul Dr. Varga Eszterrel üzletet is kötöttek. Niki az rtl.hu-nak több sikertörténetet is elmesélt, ami a női termékenységet támogató rendszerének köszönhető, és arra is kitért, hogy hol tart a közös munka Eszterrel.

Cápákkal gyógyítana gyengéden a HerbClinic megálmodója

Szarvas Nikolett gyógynövényeken alapuló egészségmegőrző rendszert hozott a Cápák elé. A HerbClinic ötlete akkor kezdődött, amikor férjével úgy döntöttek, gyereket szeretnének, de nem jött könnyedén. Éveken át járták az orvosokat, majd Nikolett úgy döntött, hogy a gyógynövényekhez fordul. Olyan teakeveréket állított össze magának, amely támogatja a hormonrendszer optimális működését, és pár hónapos fogyasztása után végül sikerült teherbe esnie. Ekkor határozta el, hogy másokon is szeretne segíteni. Ehhez egy egész rendszert felépített, amihez most 6 millió forintra és mentorálásra lenne szüksége, 10 százalékos részesedésért cserébe. 

 

Elfogadom, te vagy a góré – dr. Varga Eszter érzelmi alapon tett ajánlatot a HerbClinic vállalkozójának

Miután Szarvas Nikolett gyógyírt adott a Cápák szívének egy-egy nyugtató teakeverékkel, kifejtette, miért tartja szívügyének HerbClinic vállalkozását. Dr. Varga Eszter szelíd Cápaként azonosult a vállalkozó jövőképével, majd ajánlatot is tett.

 

#Cápák között#Videó#herbclinic#szarvas nikolett#termékenység#tea#Életmód#egészség#befektetés#siker#gyógynövények#dr varga eszter#természetgyógyászat#interjú#meddőség#gyógytea

Címlapról ajánljuk