Bulvár

Galambos Boglárka kitálalt: ezért szakítottak 29 évvel idősebb, milliárdos párjával

rtl.hurtl.hu

2024. július 24. 8:25

Galambos Boglárka és Csipak Péter nemrég szakított egymással, Galambos Lajos lánya most elmondta, mi nem történt meg. 

„A pletykákkal ellentétben, senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt” – mondta a Best magazinnak Galambos Boglárka arról, hogy miért szakított a nála 29 évvel idősebb barátjával, Csipak Péterrel. Galambos Lajos divattervezőként dolgozó lánya a Blikk szemléje szerint azt közölte a lappal, hogy továbbra is a legnagyobb tisztelettel tekint az 53 éves üzletemberre, és nincsen harag köztük, csak „másfelé vitt minket az élet”.

Galambos Boglárka és Csipak Péter kapcsolata fél évig tartott. Márciusban derült ki, hogy párt alkotnak a milliárdos üzletemberrel, akiről Boglárka júniusban azt mondta, hogy sokat segített neki álmai elérésében, és „egyfaja védőhálóként” állt mellette.

Szakításuk hírét július közepén erősítette meg Galambos Boglárka, közölve, hogy „nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba”, és „tiszteletet, bizalmat és kommunikációt” vár a párjától. Most hozzátette, hogy számára „a kölcsönös bizalom, az őszinteség és a tisztelet legfontosabb”, és „ezek olyan alappillérek, amelyek nélkül szerintem nem beszélhetünk szeretetteljes és működőképes kapcsolatról.”

Galambos Boglárka közölte, hogy „Péternek sok volt az én pörgésem”, és „egy olyan férfi való mellém, aki ugyancsak bírja és szereti az állandó hajtást”. Hozzátette, hogy nem az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét, neki erre nincsen szüksége, mert „mindent meg tudok teremteni magamnak”.

Arról, hogy Csipak Péterből hogyan lett milliárdos, többet is megtudhat a Házon kívül korábbi riportjából. A vállalkozót néhány éve felfüggesztett börtönre ítélték természetkárosítás miatt. Csipak két budai telekre épített egy szállodaméretű házat, de kiderült, hogy 2300 négyzetmétert jogtalanul csapott hozzá a telkéhez a szomszédos természetvédelmi területből. A Híradó még az ítélet előtt foglalkozott a témával. 


Galambos Boglárka június elején a Reggeliben szűkszavúan nyilatkozott magánéletéről, de megerősítette, hogy rátalált a szerelem és párjával ugyanaz az érdeklődési köre. Elárulta azt is, hogy az akkor még szabadságvesztését töltő édesapjával telefonon beszél, mindent elmesél neki az életéről és mindenben kikéri a véleményét.

Nyitókép: Reggeli

 

#Bulvár#Galambos Boglárka#csipak péter#szakítás

Címlapról ajánljuk