Bulvár

Galambos Lajos lánya a villabotrányáról is híres, nála 29 évvel idősebb milliárdosba szeretett bele

rtl.hurtl.hu

2024. március 13. 6:00

Galambos Boglárka divattervezőnek tanult.

A Blikk cikke szerint Galambos Boglárka, akinek az édesapja Galambos Lajos, trombitaművész, egy nála 29 évvel idősebb férfiba szeretett bele. Csipak Péterrel egy közös munka során ismerkedtek meg és végül össze is melegedtek. Csipak Péter korábban Horváth Évával alkotott egy párt.

Csipak neve egyébként onnan lehet ismerős, hogy ő volt a budapesti belvárosban található Deák Ferenc utcai Fashion Street megálmodója. Annak idején, még Rogán Antal polgármestersége alatt 50 éves területhasználati engedélyt kapott Csipak cége, ezt néhány évvel később azonban felmondták. Csipak építtette azt az 1800 négyzetméteres villát is, amit három éve a fővárosi kormányhivatal bontásra ítélt. Az épületet ugyanis az eredeti tervtől eltérve, állami tulajdonban lévő, védett erdőterületen annak egy részét letarolva építették fel. A Híradó évekkel ezelőtt foglalkozott ezzel az üggyel. Az épület egyébként még ma is áll.


Csipak Péter most egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban egy fotót osztott meg Boglárkáról nőnapon, akiről ezt írta:

Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!

A lap beszélt Boglárka egyik barátnőjével, aki megerősítette, hogy Galambos Lajos lánya és a milliárdos egy párt alkotnak. Csipaknak egy korábbi kapcsolatából van egy gyermeke, a ma már 33 éves Pepe, akit 5 éves kora óta egyedül nevelet.

Galambos Boglárka korábban a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogy hogyan halad a divattervezői pályafutása:

Nyitókép: RTL

#Bulvár#galambos lajos#Galambos Boglárka#szerelem#kapcsolat#pénz

Címlapról ajánljuk