Bulvár

Galambos Boglárka szakított 29 évvel idősebb, milliárdos párjával: Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba

rtl.hurtl.hu

2024. július 14. 19:40

Galambos Boglárka azt mondta: a párjától tiszteletet, bizalmat és kommunikációt vár, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól.

„A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni” – mondta a Ripostnak a 23 éves Galambos Boglárka, aki ezelőtt Csipak Péter vállalkozóval alkotott egy párt.

A Blikk pedig úgy tudja, hogy a divattervezőként egyre sikeresebb Galambos Boglárka és 29 évvel idősebb milliárdos párja között egy ideje már nem volt minden rendben.

A lap szerint a szerelemmel együtt eltűnhetett Galambos Boglárka Fashion Street-i bemutatóterme is. Egy hónappal ezelőtt nagy csinnadrattával és sztárok sokaságával nyitotta meg a kapuit a Csipak tulajdonában lévő Fashion Streeten a tervező boltja, a GBA-Style. A Blikk arról ír, hogy a bolt most üresen áll, még az arany cégér is lekerült a homlokzatáról, az üzletben pedig csak csupasz próbababák és polcok sorakoznak. 

Galambos Boglárka tevékenységéről többet is megtudhat itt:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Galambos Boglárka#csipak péter#szakítás#milliárdos

Címlapról ajánljuk