Bulvár

Galambos Bogi 29 évvel idősebb, milliárdos párjáról: Sokat segített az álmaim elérésében

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 13. 6:23

„Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt” – egyebek mellett ezt mondta Galambos Lajos lánya a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterről.

Március elején derült ki, hogy Galambos Lajos trombitaművész lánya, Galambos Boglárka, a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel alkot egy párt.

Csipak Péter neve onnan lehet ismerős, hogy ő volt a budapesti belvárosban található Deák Ferenc utcai Fashion Street ötletgazdája. Annak idején, még Rogán Antal polgármestersége alatt 50 éves területhasználati engedélyt kapott Csipak cége, ezt néhány évvel később azonban felmondták. Csipak építtette azt az 1800 négyzetméteres villát is, amit három éve a fővárosi kormányhivatal bontásra ítélt, mivel az épületet az eredeti tervtől eltérve, állami tulajdonban lévő, védett erdőterületen annak egy részét letarolva építették fel.

Mint azt pár napja az rtl.hu is megírta, június elején a Fashion Streeten mutatták be a divattervező Galambos Boglárka kollekcióját, először itt jelent meg közösen barátjával.

Most a Story magazin cikkében meg is szólalt Galambos Boglárka, és arról mesélt, hogy nemcsak a magánéletben vannak egy hullámhosszon, de a munkában is jól kiegészítik egymást:

A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. Ha ő nincs, akkor nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani.

– szemlézte az nlc.hu a magazinban írtakat.

Galambos Boglárka korábban a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogy hogyan halad a divattervezői pályafutása:


Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#Galambos Boglárka#csipak péter#párkapcsolat#milliárdos#divattervező#divat#szerelem#kapcsolat#pénz#galambos lajos

Címlapról ajánljuk