Bulvár

„Nehezebb gyerekkorom volt” – Tóth Andi 9 éve jár pszichológushoz

rtl.hurtl.hu

2024. július 22. 11:10

Nekem nem adtak tanácsot a szüleim, sajnos – vallotta meg Tóth Andi énekesnő, az X-Faktor leendő mentora.

„Idén már kilenc éve járok pszichológushoz, ha lesz majd gyerekem, szeretnék ott lenni mögötte mentálisan és lelkileg is. Arra fogom nevelni őt, hogy élje meg az érzéseit, kommunikáljon azokról velem és a világgal. Fontos, hogy érezze, igenis számít a szava és az, hogy mit érez. Az én generációmnál azt tapasztalom, hogy az emberek elnyomják az érzéseiket” – mondta el Tóth Andi a Sorry! magazinnak (a beszélgetést a Bors szemlézte).

Az énekesnő a gyerekkoráról is beszélt:

Ám mivel nehezebb gyerekkorom volt, könnyebben viseltem a sztársággal járó húzósabb időszakomat. Nem volt stabil támaszom, nem tudtam kihez fordulni a nehéz helyzetekben, csak magamra számíthattam 

–  mondta el a lapnak. Majd így folytatta: „Inkább intelmek voltak, hogy mit ne csináljak. Nekem nem adtak tanácsot a szüleim, sajnos. (…) Az én boldog napjaim a nagymamámhoz és az ő házához kötődnek. Ha első emléket kell mondanom, akkor mindenképp az volna, amikor először tehenet fejtem, én voltam ugyanis a tejfelelős.”

Mint arról beszámoltunk, tíz év után visszatér az RTL-re Tóth Andi, aki az X-Faktor egyik mentora lesz. Az énekesnő elárulta, hogy milyen mentornak képzeli magát, mit szeretne átadni az énekeseknek, de beszélt arról is, hogy melyik mentortársával képzeli a leggördülékenyebbnek vagy épp a legkonfliktusosabbnak a közös munkát.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#tóth andi#pszichológus#mentális egészség#X-Faktor

Címlapról ajánljuk