Bulvár

Akkora sor állt a Balázs Kicksnél, hogy le kellett zárni a forgalmat a Deák téren

rtl.hurtl.hu

2024. április 13. 20:54

A Deák térnél megbénult a forgalom, olyan sokan próbáltak bejutni Pachert Balázs cipőboltjába.

Pachert Balázs cipőboltja előtt tumultus alakult ki, annyian próbáltak bejutni a Balázs Kicksbe, hogy a Deák téren egy időre le kellett zárni a forgalmat, írja a Telex.

Frissítés: ide kattintva arról is olvashat, hogy ezresekért taposták egymást gyerekek a Deák téren szombaton, miközben influenszerek 2 millió forintot szórtak szét köztük.

A Károly körúton szombaton hatalmas tömeg gyűlt össze a Balázs Kicks nevű cipőbolt előtt, ahol a 2okos nevű streamer páros limitált pólóját árulták. A pólóért 17 990 forintot kértek, és az emberek órákon át sorban álltak érte az úttesten, ami miatt még a forgalmat is le kellett zárni a Deák térnél. A 2okos a saját nézettségi rekordját is megdöntötte a pólómegjelenésük promójával, amit élő adásban úgy vezettek fel, mintha elrabolták volna őket.

Emiatt egy napra ki is tiltották őket a Twitchről. A visszatérésüket egy akciódús kisfilmben jelentették be, amiben többek között Pachert Balázs és a rapper Jaber is feltűnt.

Pachert Balázs mainstream népszerűségén nagyot lökött az RTL Cápák között című műsora, a fiatal snkeakerpápa azóta Balogh Levente üzlettársa is lett, bár nem a műsor révén, vásárolt nála a csak készpénzzel fizető Szijjártó Péter és Magyar Péter is.

Nyitókép: RTL Híradó

#Bulvár#pachert balázs#balázs kicks#cipő#cipőbolt

Címlapról ajánljuk