Belföld

Magyar Péter a Balázs Kicks cipőboltban vásárolt

rtl.hurtl.hu

2024. március 23. 7:45

Ugyanabban a felsőkategóriás cipőboltban, ahol fél éve Szijjártó Péter szerzett be magának egy 75 ezer forintos sneakert. 

Magyar Péter követte Szijjártó Pétert, és körbejárta a Cápák közöttből is ismert Pachert Balázs cipőboltját, és vásárolt is magának egy sneakert. Erről a Balázs Kicks az Instagram-oldalán számolt be.

Mint írták, Magyar Péter lesz az évadnyitó Sneaker Tour vendége a bolt YouTube-csatornáján. A videó szombaton, este hat órakor fog megjelenni.


Szijjártó Péter fél évvel korábban járta Pachert Balázs cipőboltját.

Pachert Balázs tavaly januárban a Cápák közöttben szerepelt. Mint mondta egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni, amihez a Cápák segítségét kérte. Bár a pitch eleje döcögősen indult, a befektetők számára hamar világossá vált, hogy egy profival van dolguk, ezért Balogh Levente felállt, hogy átadja Cápa székét a fiatal srácnak.


A boltból tavaly márciusban egy 4,5 millió forintot érő Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh márkájú tornacipőt loptak el.


A tolvajok a nyitott vitrinből emelték el a lábbelit, de a biztonsági kamerák felvételeinek és néhány jó tippnek hála végül meglett a csuka, az egyik elkövetőt le is tartóztatták.


Nyitókép: Magyar Péter a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#magyar péter#balázs kicks#pachert balázs

Címlapról ajánljuk