Belföld

Videó: így járta be a Cápák közöttből ismert Pachert Balázs cipőboltját Szijjártó Péter

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 16. 19:17

Kiderült, hogy a külügyminiszternek nagy a „sneakerek iránti szeretete”.

Meghívta a Balázs Kicks boltjába Pachert Balázs, a Cápák közöttből is ismert vállalkozó Szijjártó Péter külügyminisztert. „Nagyon sok érdekes témáról beszélgettünk, mint például, hogy hogyan néz ki Péter egy átlagos napja, illetve a foci és a sport iránti szenvedélyéről, és többek között arról is, hogy honnan ered Péter sneakerek iránti szeretete?” – írta videója beharangozójában.

A felvételen látható, ahogy először megérkezik a sportosan elegáns külügyminiszter, majd Pachert bemutatja neki a boltot. „Ebben a boltodban még nem voltam, a régi, kicsiben már voltam” – mesélte a külügyminiszter, aki gyerekeinek vásárol itt.

Azt mondta, hogy ő nem használja a „sneaker” szó, de a gyerekei megismertették vele azt, és már neki is van Jordanje. „A gyerekek azt mondták, hogy ez kell, mert enélkül nagyon öreg vagyok” – idézte fel.

A fiatal vállalkozó az üzlet rejtelmeibe is beavatta a minisztert, majd elemezte Szijjártó közösségi médiáját, ahol ő korábban több cipőt is megvillantott. Szóba került az is, amikor nemrég ellopták Pachert egyik cipőjét.

A videót alább lehet megnézni:

Nyitókép: YouTube

#Belföld#pachert balázs#szijjártó péter#cipő#bolt#látogatás#Videó

Címlapról ajánljuk