Gazdaság

Közös bizniszt indított Balogh Levente és a sportcipős Pachert Balázs, akinél Magyar Péter és Szijjártó is vásárolt

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 14:23

Pachert Balázs, a Balázs Kicks alapítója a Cápák közöttben még visszautasította Balogh Levente ajánlatát.

A Cápák között és Az álommeló befektetőjeként, valamint a Szentkirályi ásványvízgyár alapítójaként ismert Balogh Levente közös céget alapított a „sportcipőkirályként” elhíresült Pachert Balázsal, a Balazs Kicks alapítójával, Ő az, akinek az exkluzív sneakereket kínáló cipőboltjában vásárolt már Szijjártó Péter és Magyar Péters is, írja a hvg.hu

Mint írják, a A Zord-Drink Kft. üzletrészeinek felét Balogh Levente birtokolja, a másik fele pedig Pacherté, aki egyedi, illetve kis szériás sneakerek eladásával vált ismertté.

Mint arról beszámoltunk, Balogh és Pachert először a Cápák közöttben találkoztak egymással. Az akkor 19 éves fiatalember egy hatalmas cipőbirodalmat szeretett volna felépíteni az egyedi sneakerekkel, amihez a Cápák segítségét kérte. 

Üzletére azonnal ráharaptak a Cápák, és 200 milliós ajánlatokkal, hitelekkel és rengeteg pénzügyi konstrukcióval bombázták a Balázs Kicks megálmodóját, aki azonban nem volt hajlandó engedni az eredeti üzleti koncepciójából: 200 millió forintért 10 százalékos üzletrészt kínált. 

Balogh Levente hiába tett három ajánlatot is, a fiatal vállalkozó végül visszautasította a nagyhalakat. 


Nyitókép: RTL

#Gazdaság#balogh levente#álommeló#Cápák között#pachert balázs#sneakers

Címlapról ajánljuk