Belföld

„Kártya. Mindig” – így járta be Magyar Péter a Balázs Kicks cipőboltot

rtl.hurtl.hu

2024. március 24. 18:29

Magyar Péter nemrég körbejárta Pachert Balázs cipőboltját. Kiderült, milyen sportcipőt ajánlana Orbán Viktornak és az is, hogy mindig készpénzzel fizet-e, mint Szijjártó Péter.

Magyar Péter nemrég körbejárta a Cápák közöttből is ismert Pachert Balázs cipőboltját, és vásárolt is magának egy sneakert. Már szombaton lehetett tudni, hogy Varga Judit NER-ből kiábrándult, politikai pályára készülő exférje lesz az évadnyitó Sneaker Tour vendége a bolt YouTube-csatornáján, a videó pedig vasárnap este hatkor meg is jelent.

Magyar Péter a videóban elárulta, hogy ismerte Pachert Balázs cipőboltját és sokszor elsétál az üzlet mellett, mert barátnője a közelben lakik, de a gyerekeik is sokat meséltek neki róla. A beszélgetés elején szóba került az iskolai egyenruha bevezetése, amit Magyar Péter egyébként támogat, mert véleménye szerint eltüntetheti „a gyerekek közötti társadalmi és anyagi különbségeket”.


Tudja, hogy Magyarországon a Kádár-korszak emlékei miatt vannak ellenérzések ezzel kapcsolatban, de szerinte sok érv szól amellett, hogy a gyerekek ne az öltözködésükkel, hanem mások mellett a „tudásukkal, fantáziájukkal mutassák meg, hogy kicsodák”. Magyar Péter azt is elárulta, hogy

Orbán Viktornak egy 70 ezer forintos lila-fehér Nike Air Jordan 1 cipőt ajánlana, mert ő „köztudottan gyerekkora óta Újpest-szurkoló”. Hozzátette: „Akár egy lazább hétvégén, Felcsúton vagy valahol a sportpályán nagyon jól mutatna rajta”.

Pachert Balázs kérdésére elmondta, ha belebújhatna egy létező szuperhős bőrébe, akkor a választása Ludas Matyira esne. „Szembeszállt Döbrögivel és a gazdagokkal, visszaadta azt, amit a gazdagok elkövettek a szegényeken, nekem egy szimpatikus karakter. Próbálok valamennyire egy modernkori Ludas Matyi lenni” – fogalmazott. Azt is megkérdezte tőle, melyik ismert emberrel vacsorázna, ha bárkit választhatna. Magyar Péter erre azt felelte: II. János Pál pápával.

 Nála többet az emberiségért kevesen tettek

 – fogalmazott. 

Varga Judit exférje természetesen nem ment el üres kézzel, 48 ezer forintért vett egy fehér Nike cipőt. Mint megírtuk, Szijjártó Péter fél évvel korábban járta Pachert Balázs cipőboltját, és be is szerzett magának egy 75 ezer forintos sneakert, majd elárulta, hogy mindig készpénzzel szokott fizetni. Magyar Péter a vásárláskor odaszúrt a külügyminiszternek, a következő beszélgetés hangzott el:

Készpénz vagy kártya? – Kártya. Mindig.

Pachert Balázs tavaly januárban a Cápák közöttben szerepelt. Mint mondta, egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni, amihez a Cápák segítségét kérte. Bár a pitch eleje döcögősen indult, a befektetők számára hamar világossá vált, hogy egy profival van dolguk, ezért Balogh Levente felállt, hogy átadja Cápa-székét a fiatal srácnak.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

 

#Belföld#magyar péter#pachert balázs#balázs kicks#cipőbolt#varga judit exférje#sneaker#orbán viktor#szijjártó péter#egyenruha#bankkártya

Címlapról ajánljuk