Bulvár

Harry és Meghan beintett a rákos Katalin hercegnének: nem viszik el hozzá látogatóba gyerekeiket

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 18:18

Harry herceg és Meghan Markle Angliába látogat, ám Katalin és Vilmos kérése ellenére a gyerekeiket otthon hagyják Amerikában.

Harry herceg és Meghan Markle Angliába tartanak, hogy meglátogassák a rákos beteg Katalin hercegnét, valamint a szintén rákban szenvedő III. Károly királyt, ám gyerekeiket Amerikában hagyják. Annak ellenére döntöttek így, hogy korábban Katalin és Vilmos arra kérték őket, vigyék el a kicsiket látogatóba, írja a Mirror.

Tom Quinn királyi szakértő azt nyilatkozta a lapnak: „Esélytelen, hogy Meghan magával hozza a gyerekeket az Egyesült Királyságba, pedig Vilmos és Katalin ezt kérték”. A szakértő úgy látja, hogy a királyi család ezekben a nehéz időkben megpróbál békejobbot nyújtani Harrynek és Meghannek, ám ők ezt nem fogadják el.

Richard Fitzwilliams szakértő szerint Meghan miatt nem békül a páros. Ő ódzkodik attól, hogy visszatérjen az Egyesült Királyságba, mivel tudja, hogy sokan utálják ott, és féltené a gyerekeit. Ő maga is csak egyszer látogatott az országba, amióta a páros 2020-ban szakított a királyi családdal: akkor, amikor II. Erzsébet királynő temetésére jött.

Még az sem biztos, hogy Meghan is férjével tart, hogy meglátogassa beteg családtagjait. Harry ugyanis az általa alapított, veteránoknak szóló sportversenyre, az Invictus Gamesre látogat hazájába, de egy bennfentes szerint Meghan neve mellé „talán” van írva a vendéglistán.

Korábban nemcsak az itteni vendéglistáról, hanem a páros hivatalos karácsonyi képeslapjáról is lemaradt két gyerekük, Archie és Lilibet. Ha a látogatás így nem is jön össze, korábban már szóltak a hírek arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle támogató üzenetet küldött Katalin hercegnének, és felvették velük a kapcsolatot.

Harry herceg azt is elárulta, hogy a saját első látogatása hogyan zajlott III. Károlynál, miután rákkal diagnosztizálták a királyt. A hamarosan kezdődő Invictus Gamesről korábban a Fókusz is készített riportok, amikor Sussex hercege és hercegnéje Kanadában vett részt egy olyan eseményen,.ami azt jelzi, hogy már csak egy év van hátra az Invictus Gamesig. Harry és Meghan a sportolókkal töltötték a napot háromnapos látogatásuk első napján. 


A Fókusz Vilmos hercegről is készített riportot, aki most komoly krízisen mehet keresztül, ugyanis óriási teher neki, hogy felesége és édesapja is rákos megbetegedéssel küzd. „Édesanyja elvesztése után ez lehet a második legnehezebb helyzet Vilmos hercegnek, amivel szembe kell, hogy nézzen” – mondta Bukovszky Zoltán Ákos, a brit királyi család szakértője.

Nyitókép: MTI / EPA / Christopher Neundorf

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#katalin hercegné#iii. károly#király#látogatás#gyerek#anglia#amerika

Címlapról ajánljuk