Bulvár

Megérkezett Meghan Markle-ék karácsonyi képeslapja, a gyerekek lemaradtak róla

rtl.hurtl.hu

2023. december 15. 20:33

Sehol sincs Archie és Lilibet. 

A DailyMail számolt be róla, hogy Harry herceg és Meghan hercegné kiadták kiadták idei, családi karácsonyi üdvözlőlapjukat, amelyen mindenkinek boldog ünnepeket kívánnak. A digitális kedvességet emailben küldték ki.

A herceg és a hercegné egy olyan fényképet használt, amelyen tapsolva köszönik meg a rajongóiknak a sok támogatást, amit 2023-ban kaptak. Az üdvözletben nem jelentek meg gyermekeik, Archie herceg és Lilibet hercegnő. 


Az ünnepi üdvözlet nem sokkal azután jelent meg, hogy az angliai Felsőbíróság 140 600 font (62 millió forint) kártérítést ítélt meg Harry hercegnek, miután arra jutott, hogy a Mirror bulvárlapcsoport feltörte a telefonját, hogy aztán az illegálisan megszerzett információkból írjanak cikkeket róla. 

Hogy milyen szabályok vonatkoznak a családot elhagyó párra? Milyen viszonyban van a pár Netflix-sorozata, Harry memoárja és a Family Guy kritikája? Itt megtudhatják:


Nyitókép: Harry herceg, Sussex hercege és Meghan, Sussex hercegnéje a Düsseldorfi Invictus Játékok záróünnepségén a Merkur Spiel-Arenában Düsseldorfban, 2023. szeptember 16-án. – Fotó: Joshua Sammer/Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#karácsony

Címlapról ajánljuk