Bulvár

Harry herceg és Meghan Markle üzent Katalin hercegnének

rtl.hurtl.hu

2024. március 23. 10:44

Támogató üzenetet küldött Harry herceg és Meghan Markle Katalin hercegnének, és felvették velük a kapcsolatot. 

Támogató üzenetet küldött Harry herceg és Meghan Markle Katalin hercegnének, pár órával azután, hogy a walesi hercegné bejelentette, hogy rákkal diagnosztizálták – írta a Page Six. Sussex hercege és hercegnéje egy közleményben tudatta, hogy „jó egészséget és gyógyulást kívánunk Kate-nek és a családnak”, hozzátéve, hogy „reméljük egy békében és magánéletük tiszteletben tartásával tudják csinálni”.

Közben a brit sajtó arról számolt be, hogy Harry és Meghan „kapcsolatba lépett” Vilmos herceggel és Katalin hercegnével, privát módon. Erről az ITV királyi tudósítója számolt be. A Daily Mail cikke szerint azt egyelőre nem lehet tudni, hogy telefonon beszéltek, videócseten, vagy üzenetet váltottak.

A New York Post információi szerint Harry hercegék nem tudtak Katalin diagnózisáról, és akkor tudták meg, hogy rákos, amikor az egész világ értesült erről.

Katalin hercegné pénteken jelentette be, hogy kemoterápiás kezelést kap:

Összeesküvés-elméletek

Katalin hercegné január 16-án esett át egy tervezett hasi műtéten, és után heteken át nem lehetett tudni róla semmit, és emiatt egyre hajmeresztőbb összeesküvés-elméletek kapnak szárnyra a brit királyi családról. Sokakban merült fel a kérdés, hogy a királyi család miért nem áll a nyilvánosság elé, hogy elejét vegye a találgatásoknak és a pletykáknak. A Fókusz összefoglalója:

Nyitókép: Harry herceg és felesége, Meghan, Sussex hercegnője az Invictus Games nemzetközi sportrendezvényre érkezik Hágában 2022. április 15-én. Fotó: MTI/EPA-ANP/Remko De Waal

 

#Bulvár#katalin hercegné#meghan markle#harry herceg#brit királyi család#vilmos herceg

Címlapról ajánljuk