Bulvár

L.L. Junior fogyókúrázni kezdett, letette az alkoholt is – meglepő a módszere!

rtl.hurtl.hu

2024. február 24. 19:36

Nagy életmódváltásban van L.L. Junior. A zenész hetek óta edz, letette az alkoholt, és fogyókúrába kezdett. 15 kilótól szeretne megszabadulni. 

L.L. Junior folyamatos edzéssel töltötte az elmúlt heteket, letette az alkoholt, és önmérsékletet tanúsít az étkezésben annak érdekében, hogy leadjon 15 kilót nyárig – számolt be róla a 168.hu.

Cél: felkészülni a nyári élő koncertekre és -15kg. Eszközök: szigorú ketó diéta csak és kizárólag Schobert Norbert és Happy Pipi kajáival, emellett heti 5-6 testépítés és kardió, heti 2-3 bokszedzés Krämer Péternél! Nulla alkohol, nulla bezabálás! 

– írja L.L. Junior az alábbi posztban.


Mint arról beszámoltunk, nemrég belevágott a csirkebizniszbe L.L. Junior, az üzlete által készített szendvicseket áruló büfék már Budapest legnagyobb bevásárlóközpontjainak parkolóiban állnak. A Happy Pipi hivatalosan tavaly november 17-én indult el, egy szendvicsért 2000 forintot kérnek el.

L.L. Junior kiénekelte magából a fájdalmat kisfia elvesztése után. A Fókusz riportjában olyan zenészek szerepelnek, akik személyes tragédiájukat dolgozzák fel: 


Nyitókép: RTL

#Bulvár#l.l. junior#fogyókúra#schobert norbi#edzés#alkohol#diéta#fogyás

Címlapról ajánljuk