Bulvár

Ezt várja a párjától Fésűs Nelly meseszép lánya, Horváth Csenge

rtl.hurtl.hu

2024. február 24. 6:02

Fésűs Nelly nagyobbik lánya, Horváth Csenge még csak 21 éves, de már teljesen önálló életet él párjával. A fiatal modell az rtl.hu-nak mesélt arról, miért hagyta ott az egyetemet, hogyan szeretne összeházasodni szerelmével, és hogy milyen a kapcsolata kishúgával, Vajtó Elzával. 

Horváth Csenge korábban műfordítónak készült, ezért az ELTE anglisztika szakán kezdett tanulni, ám menet közben rájött, hogy mégsem ez az ő útja. „Képtelen vagyok olyan dolgokba időt és energiát fektetni, amik nem érdekelnek, és egy ideje már nem éreztem testhezállónak ezt a szakot, így nemrég kiiratkoztam az egyetemről” – mondta az rtl.hu-nak. „Szeptembertől remélhetőleg más területen fogom folytatni a tanulmányaimat. Mivel a modellmunkáim során közel kerültem a divat és a ruhák világához, ezért a divat- és textiltervező szakon szeretném kipróbálni magam.”


Csenge Fésűs Nelly lányaként a nyilvánosság előtt nőtt fel, így aztán nem volt számára szokatlan, hogy modellként és infuenszerként rá irányult a figyelem. "Folyamatosan az életem része volt, hogy más emberek mindent megítélnek és véleményeznek, amit csinálok. Nagy bennem a megfelelési kényszer a külvilág felé, de a legnagyobb kritikusom saját magam vagyok. Pontosan tudom, hogyan működik a közösségi média, hogy egy-egy szép kép mögött mennyi munkája van mondjuk egy sminkesnek vagy egy stylistnak. 

Ennek ellenére olykor én is azon kapom magam, hogy másokhoz mérem a saját külsőm és a teljesítményem, de ezen folyamatosan próbálok dolgozni. 


Horváth Csenge évek óta komoly párkapcsolatban él, és már a házasság témája is sokszor felmerült köztük párjával, Patrikkal. Ugyanakkor mindketten úgy gondolják, hogy még nagyon fiatalok ahhoz, hogy ilyen formán hivatalossá tegyék a kapcsolatukat. 

Számomra a jegyben járás és maga a házasság is egy nagyon szent és komoly dolog, ezért mindig azt szoktam mondani Patriknak, hogy csak akkor kérje meg a kezem, ha már biztos abban, hogy egy éven belül el is fog venni feleségül.


Csenge és a húga között 11 év a korkülönbség, ennyivel nővérként pedig felelősséget érez azért, hogy jó példát mutasson Elzának.Szerintem az idősebb testvéreken ilyen szempontból mindig van egyfajta nyomás. Úgy érzem, Elza nagyon felnéz rám, és amiben csak lehet, utánoz is. Ez persze cseppet sem zavar, de emiatt nagyon szoktam figyelni arra, hogyan viselkedem előtte” – mondta Fésűs Nelly nagyobbik lánya, majd hozzátette. 

Amit még észrevettem a kishúgommal kapcsolatban, hogy dalolva végigsétál azon az úton, amit én korábban kínkeserves munkával kitapostam előtte. Anyával éppen ezért sokkal könnyebb dolga van. Én 14 évesen titokban regisztráltam fel először közösségi média oldalra, és miután ez kiderült, hatalmas vita kerekedett köztem és anya között. Ehhez képest a 10 éves húgom pár napja jelölt be Facebookon ismerősnek.


Fésűs Nelly azt szeretné, ha lányának polgári állása is lenne a modellkedés mellett

#Bulvár#horváth csenge#fésűs nelly#vajtó lajos#vajtó elza#modell#influenszer#közösségi média#család#párkapcsolat#házasság#egyetem#továbbtanulás#interjú

Címlapról ajánljuk