Bulvár

Azahriah videóklipje, a Valami Amerika főcímdala több mint 5 millió megtekintés felett jár a Youtube-on

rtl.hurtl.hu

2024. február 12. 10:42

Azahriah írta a főcímdalt a Valami Amerika című sorozathoz, amire már több millióan kattintottak. 

A népszerű mozifilmből az RTL+-ra készült sorozat, amelynek a főcímdalát napjaink egyik legmenőbb énekese, Azahriah szerezte.

 

Nagy kihívás volt, először visszamondtam

– árulta el az énekes-dalszerző, aki azért is hátrált meg először a felkéréstől, mert szerinte filmzenét egészen máshogyan kell írni. Végül azonban a zenét és a szöveget is ő szerezte, a Fókusznak korábban pedig elmesélte, hogyan néz ki nála az alkotási folyamat.


Az énekes ő maga is feltűnt a sorozat negyedik epizódjában, ahol önmagát alakította a Galaxis nevű tehetségkutatóban. A zsűrit azonban nem nyűgözte le az előadása, és úgy érezték, túlizgulta a produkciót a közönség miatt. Árpa Attila néhány szóval le is küldte őt a színpadról.


A valóságban azonban Azahriah egy kicsit sem szeppen meg a közönségtől. Mi sem bizonyítja ezt jobban a három telt házas Aréna-koncertje, ráadásul Orbán Viktor is az ő zenéjére tiktokolt.

Azahriah az ausztriai Nova Rock-on is fellép idén: magyar előadóként ő az első, aki koncertet adhat a népszerű fesztiválon.

Azahriah egyébként D. Tóth Kriszta „Elviszlek magammal” című autós-interjús YouTube-műsorának volt a vendége, hetekkel azelőtt, hogy meghirdették volna a Puskás Arénába az első koncertjét. A siker mellett az énekes gyerekkoráról is szó esett:

A Hős utca mellett laktunk, az olyan »putrisabb« volt picit. Amikor ott laktam, az szürkébb időszak volt

– mesélte az énekes, akivel édesanyja szerettette meg a zenét.

A Valami Amerika című sorozat első évada teljes egészében elérhető az RTl+-on.

Nyitókép: Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én – Fotó: Vasvári Tamás / MTI

#Bulvár#Azahriah#Valami Amerika#sorozat#videóklip#youtube#millió#megtekintés#siker#aréna#koncert#teltház#orbán viktor#tiktok#d. tóth kriszta

Címlapról ajánljuk