Bulvár

Szerelemre vágyik a Fekete Vonat hajléktalan sztárja

rtl.hurtl.hu

2024. január 23. 12:46

Beat élete egy éve esett darabjaira, mikor a Fekete Vonat jubileumi nagykoncertje után kiderült, hogy a zenészek egy forintot sem kerestek karrierjük legfontosabb koncertjén. Fehér Tibor hajléktalan lett, de úgy tűnik, ez sem lehet akadálya annak, hogy érzelmeit a nagyvilág elé tárja. A muzsikus szerelemre vágyik.

Egy éve volt a Papp László Sportarénában a kilencvenes és kétezres évek elején nagy sikernek örvendő Fekete Vonat jubileumi koncertje, ami után a feje tetejére állt a világ az egyik zenekartag, Fehér Tibor, azaz Beat számára. 

A telt ház ellenére ugyanis nem kaptak semmilyen bevételt a koncert után, így utcára kényszerült a zenész. Egyedül maradt, nem maradt a közelében igazán olyan, akire támaszkodhatott volna a törés után, mivel családjával a kapcsolatot megszakította.

Az elmúlt egy évben nem igazán javult a zenész helyzete. Továbbra is munka, pénz és család nélkül telnek napjai, ahogy arról a Bors beszámolt. Azonban úgy tűnik, most már készen áll arra, hogy valakit ismét beengedjen az életébe. A napokban egyre gyakrabban osztott meg közösségi oldalain tartalmakat, amikben azt fejezte ki, hogy szeretne újra szerelmes lenni. Többek között saját zenéjüket, a „Hol van az a lány?”-t is megosztotta Facebook-történetében.

Merész vállalkozásnak tűnik tető nélkül a párkeresés, de látszólag Beat számára ez nem jelent akadályt, és inkább a szívére hallgatva keresi másik felét.

#Bulvár#Beat#fekete vonat#l.l. junior#mohamed fatima#szerelem#facebook

Címlapról ajánljuk