Kultúra

Több mint egy hete nem ad életjelet magáról a Fekete Vonat rappere

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. augusztus 5. 11:46

Aggódnak barátai Fehér Tibor „Beat” miatt, a Fekete Vonat rappere ugyanis egy héttel ezelőtt nyugtalanító posztot tett közzé Facebookon, majd nyoma veszett.

Több mint egy hete, hogy nem ad életjelet magáról Fehér Tibor „Beat”, a Fekete Vonat rappere, derül ki a Bors cikkéből. Barátai aggódnak, hogy valami baja történhetett, ugyanis nyolc napja nyugtalanító posztot tett közzé Facebookon, és azóta senki sem hallott felőle: nem posztolt se Tiktokon, se Facebookon, telefonját sem veszi fel.

Egy héttel ezelőtt, július 28-án Facebookon megosztotta az egyik slágerét, a Mindenkinek van egy álma című dal fekete-fehér klipjét. A dal szövege így hangzik:

Tudom már az ég a határ, az élet után halál. 
De én az életet választom, de mi van akkor bátyja, hogy ha el kell mennem fiatalon? 
Ezt mond meg nekem, s ha meghalok testvér, sok virágot hozzál nekem.

Beat nincs valami jó passzban mostanában, mint azt az rtl.hu is megírta, a botrányba fulladt Fekete Vonat jubileumi koncert óta várja, hogy kifizessék neki a szerinte neki járó pénzt. Korábban volt, hogy olyan nehéz anyagi körülmények közé került, hogy munkásszállón élt. 

A Bors úgy tudja, hogy Beat barátai riadóláncot hoztak létre, és úgy próbálnak a nyomára bukkanni. Ők bizakodnak, hogy Beat csak egy kis alkotói szabadságot vett ki, ezért tűnt el. 


Nyitókép: RTL Fókusz

#Kultúra#Beat#fekete vonat#fehér tibor#eltűnt

Címlapról ajánljuk