Bulvár

„Utolsó szarházi k.rva vagy” – üzente L. L. Juniornak Beat a Fekete Vonatból

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 8:42

Testőrök nélkül várja zenésztársát a Blahára, hogy elszámoljanak.

Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én, baszd meg! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert?

Beat a Fekete Vonatból továbbra is nehezményezi, hogy nagy anyagi bukás volt a zenekar januári koncertje, ennek most egy több mint fél órás facebookos élő videóban adott hangot, amiről a Blikk számolt be.

A Népszínház utcán végigmenve az előadó egyre jobban felidegesítette magát, L. L. Juniort vádolva azzal, hogy hiába állt a színpadon tízezer ember előtt, hiába írt ő „tíz dalból nyolcat”, háromszáz forint van a zsebében, zenésztársának pedig „több százmillió forintja”.

Hogy lehet 2700 jegyet kiadni ingyen? Mikor hétezer embernél van a nullszaldó és tízezer a kapacitása a helynek? Háromszáz emberre csináltuk a befektetést meg a próbákat? Háromszáz embernek a bevételére alapoztatok?

– magyarázta Beat, aki azt ígérte L. L. Juniornak, hogy „még számolunk”.

Aztán feljelenthetsz, tesó, én bent is Beat leszek. Ha nekem pénz van a zsebemben, akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is a Beat vagyok. Tudod, ki. Aki szétrappeli az agyadat bármikor. Tudod, melyik, emlékszel még rá. Aki úgy felpofozott, mint egy gyermeket annak idején is, amikor kicsit túllőttél a célon. Megteszem bármikor, tesó

– mondta.

A pokol tüzén fogtok égni mindannyian, gondoskodom rólatok! Tanúsítani fogom az Istennek, Junior, hogy egy utolsó szarházi kurva vagy! Gyere ide a Blahára, itt vagyok

– üzente a Fekete Vonat tagja.


Beat nemrég a Fókusznak arról beszélt, hogy már hajléktalan lenne, ha a barátai nem segítenének rajta. Egy ideig munkásszállón húzta meg magát, de onnan is mennie kellett.

#Bulvár#fekete vonat#Beat#l. l. junior#népszínház utca

Címlapról ajánljuk