Bulvár

Solti Ádám: Ki gondolta volna, hogy pelenkázni és popsit törölni is ekkora öröm?

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 7:08

A Solti-házaspár elárulta kisfiúk születésének részleteit. 

Solti Ádám és felesége, Berni, akik a Nyerő párosban tűntek fel együtt, számos egyéb magánéleti drámán és botrányon vannak túl; az utóbbi idők eseményei (kiderült, hogy Soltinak hosszú éveken át tartó titkos viszonya volt egy nővel, akitől gyermeke is született) annyira megviselték őket, hogy nemrégiben úgy döntöttek, elhagyják az országot, majd Ausztriában kezdenek új életet, ahol Ádám eredeti szakmájában, fogtechnikusként dolgozik.

Idén márciusban azonban hatalmas boldogság érte őket: többszöri próbálkozás után gyermeket vártak és kisfiuk, Benedikt a múlt héten született meg. A Solti-házaspár most a Story magazinnak nyilatkozott babájuk születéséről. Egy hónappal a szülés előtt a színész feleségével közölte az orvosa, hogy császármetszésre lesz majd szükség, ami miatt először csalódott volt, de később megbékélt vele – írja a 24.hu.

Sírt Benedikt, amikor a kezembe adták, de a mellkasomon azonnal megnyugodott. Ebben a pillanatban apának éreztem magam, rájöttem, hogy ez lesz az én dolgom, biztonságot adni neki minden téren, és sok-sok szeretetet

– mondta a színész.

Solti Berni az interjúban arról beszélt, hogy a baba születése után nem töltötte el azonnal az anyaság érzése, szüksége volt hozzá még pár órára. De azt is elárulta, hogy férje mindenben támasza volt a várandóssága alatt, és megígérte, hogy ez a szülés után sem fog változni. Sőt megállapodtak abban, hogy a pelenkázás az édesapa dolga legyen, Solti Ádám pedig gyorsan belejött a dologba.

Ki gondolta volna, hogy pelenkázni és popsit törölni is ekkora öröm?

– mondta el Solti Ádám.

Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#solti ádám#solti berni#kisbaba#csecsemő#születés#császármetszés#pelenkázás

Címlapról ajánljuk