Kultúra

Solti Ádám bevallotta: gyereke született a szeretőjétől

rtl.hurtl.hu

2022. május 9. 9:24

Az RTL Klub sztárja, a Barátok Közt Bokros Ádámja éveken keresztül hazudozott a feleségének, emiatt alkoholproblémái is lettek. Feleségével évek óta küzdenek a közös gyermekért.

Solti Ádám és a felesége, Bernadett a Blikknek mesélte el, hogy a színész a felesége mellett rendszeresen találkozott egy nővel, akit még az X-Faktor-szereplése idején ismert meg. Solti azzal kezdi, hogy szeretne elnézést kérni minden szerettétől, elsősorban a feleségétől, akit megcsalt.

Oltári nagy hülye, f*sz voltam, és egy rossz döntéssel rengeteg ember életét nehezítettem meg, sőt majdnem tönkre is tettem.

– mondja a színész, aki miután összejött a feleségével továbbra is közel tartotta magához a tehetségkutató idején megismert nőt.

A szerető tudta, hogy Solti házas, és a színész saját bevallása szerint a nő tudtára is adta, hogy nem fogja elhagyni érte a feleségét, és csak arra kell neki, hogy

évente néhány alkalommal pár órára jól érezze magát.

A fordulópontra így emlékszik vissza a Barátok Közt Bokros Ádámja:

A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem, és megtartja a gyereket. Nem akartam elhinni. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetőségem arra, hogy ne legyek apa.

Solti Ádám és felesége, Kis Bernadett már régóta küzdenek azért, hogy gyerekük születhessen, 2018-ban nyíltan beszéltek arról, hogy elvesztették kisbabájukat, mert Bernadettnél méhen kívüli terhesség alakult ki. 

Solti most elmondta: könyörgött a szeretőjének, hogy vetesse el a gyermeket, de a nő hajthatatlan volt. A színész bevallotta: amikor sarokba szorítva érezte magát, átlépett egy határt.

Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem, és nem tudok semmit sem tenni.

– emlékezett vissza.

A színész ezután kénytelen volt a szeretőjének és a családjának is hazudni, elmondása szerint mindezt azért csinálta, hogy megvédje a feleségét. Solti már a váláson is elgondolkodott, hogy ne bántsa meg Bernadettet. Azt ígérte a várandós szeretőjének, hogy el fogja hagyni a feleségét, mert attól tartott, hogy fény derül a kapcsolatukra.

Egész nap és éjjel zakatolt a fejem, aludni sem tudtam, szégyellem, de az alkoholba menekültem. A feleségemtől eltávolodtam, lehet, hogy tudat alatt azt akartam, hagyjon el, és akkor nem töröm össze a lelkét azzal, hogy mástól van gyerekem

– tette hozzá.

A színész családi élete is megsínylette az affért. Az édesapjától kért segítséget, hogy beszéljen a nővel, de az apja és az öccse is a szeretője mellé álltak az ügyben. Egyedül a színész édesanyja és unokatestvérei álltak Solti mellé. 

A színész gyereke 2020 augusztusában született meg, a hírt a saját apja közölte Soltival.

Soltit ezután a szeretője és az apja egyaránt terrorizálta, hogy találkoznia kell a gyermekével, a színész pedig egy idő után belement a találkozóba. Elmondása szerint a másfél év alatt mindössze pár alkalommal látta a kicsit, egyszer még a családi házukhoz is elment az apja, a nő és a gyermek.

Berni nem volt itthon, én pedig nem akartam, hogy a szomszédok meglássák őket, ezért bejöttek. Akkor a nő a kezembe adta a fiamat, és annak ellenére, hogy kértem, ne tegye, lefotózott, videókat készített, és biztos vagyok benne, ha nem állnék elő ezzel a történettel, ő tenné meg, és felhasználná az akkor és a korábban készült képeket is

– emlékezett vissza az ominózus napra.

A színész felesége 2021 májusában tudta meg, hogy a férje éveken keresztül szeretőt tartott, és a kapcsolatból gyermek is született. Bernadett sokkot kapott, és elköltözött pár hétre, de végül sikerült kibékülniük. Solti elmondása szerint a békülés óta sokkal jobb és őszintébb a kapcsolatuk.

Szeretnék köszönetet mondani neki, amiért képes volt felülemelkedni a megaláztatáson, és házassági eskünkhöz tartva magát a rosszban is mellettem áll.

– mondta.

Miután kiderült a hazugság, a szerető és Bernadett levelezni kezdtek, de Ádám nem tudja pontosan, miről folyt az üzenetváltás a kettejük között. 2021 őszén a házaspár kapott egy levelet a nőtől, hogy szeretné rendezni a gyerek családi jogállását, hogy ki az apa.

Ügyvédhez fordultunk, de nem azért, mert ha az enyém a gyermek, akkor nem ismerném el, hanem mert a legvadabb dolgokat akarta. Miután két jogi képviselő is képbe került, még mindig nekem írogatott, hívogatott, annak ellenére, hogy felszólítottuk, ezt ne tegye. Ismeretlen számról hívogatott. DNS-tesztet követelt, amit vállaltam is volna, de valójában neki nem ez volt fontos, hanem hogy velem találkozzon, és kettesben legyünk, ám erre nem voltam hajlandó.

 

Solti szerint az egykori szeretője addig nem nyugszik, amíg tönkre nem teszi. Szerinte semmi más nem fontos neki, csak az, hogy figyelmet kapjon és hogy befeketítse a nyilvánosság előtt.

Hozzászólna? Látogassa meg Facebook-oldalunkat!

Nyitókép: RTL Klub / Sajtó Klub

#Kultúra#solti ádám#Barátok közt#szerető

Címlapról ajánljuk