Bulvár

Solti Ádám még mindig gyermeke anyját szereti? Ausztriába költözött, és fogtechnikusként dolgozik a színész

rtl.hurtl.hu

2023. január 19. 8:51

A színész családja szerint a felesége tehet Ádám viselkedéséről.

Solti Ádám és felesége, Solti Berni Ausztriába költöztek, ahol Ádám jelenleg fogtechnikusként dolgozik. Ez leginkább annak a botránynak köszönhető, ami amiatt robbant ki, hogy kitudódott Ádám hosszú éveken át tartó titkos viszonya, amiből egy gyermeke is született

Akkoriban Ádám meggondolatlan kijelentéseket tett, például hogy szerette volna, ha a szeretője elveteti a gyereküket, amivel rengeteg ember ellenszenvét vívta ki, így Ausztriában kezdtek új életet – írja a Blikk a Story magazinra hivatkozva.

Ádám továbbra is állandó tagja a Madách színháznak, azonban hiába látogat haza gyakran a munkája miatt, a családjával szinte teljesen megszakította a kapcsolatot. Ezt már a színész egyik kollégája árulta el lapnak, aki azt is elmondta, hogy nemcsak a családjával, de a barátaival is alig beszél a költözés óta. 

A színész családja szerint Ádám viselkedése mögött a felesége állhat:

A családja, a környezete szerint amióta megnősült, Ádám nagyon eltávolodott tőlük, és úgy érzik, elveszítették őt

– mondta a színész barátja, és hozzátette, hogy szerinte Ádám még mindig a gyermeke anyját szereti igazából:

Senkinek ne legyenek illúziói, egy tízéves románc nem véletlen. Mindig is a szeretője volt a menedéke. Badarság, hogy „csak arra kellett neki'”. Nagyon megértették egymást, a lány gondoskodott róla, ápolta a lelkét, és Ádám hiába nyilatkozott róla utólag bántóan, ma is tiszta szívvel szereti őt, és – a pletykákkal ellentétben – az az igazság, hogy soha semmit nem követelt tőle

– mondta a kolléga, és hozzátette, hogy Ádám a kisfiát sem látogatja, ami nagyon fáj a családjának. Úgy vélik, hogy a színész már nem önmaga, csalódtak benne, de ettől függetlenül visszavárják.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#solti ádám#solti berni#költözés#kapcsolat#család#szerető

Címlapról ajánljuk