Bulvár

Lagzi Lajcsi kezd „bekattanni” a börtönben

rtl.hurtl.hu

2023. június 3. 7:46

Galambos Lajos már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni, teljesen magába fordult. 

Egyre rosszabb állapotban van a börtönben Galambos Lajos, ahova több mint egy hónapja vonult be – írta a Blikk. A lapnak a zenész ügyvédje elmondta, hogy Lagzi Lajcsi már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni, és már pszichésen sem olyan erős: ingatag a hangulata, sokszor csak egykedvűen néz maga elé, és csak egyszavas válaszokat ad, amikor hozzászólnak.

Galambos Lajos egy hete üzente meg, hogy már nem képes szilárd halmazállapotú ételeket fogyasztani, és csak pépesített formában tudja megenni a börtönkosztot. A Blikknek akkor megüzente:

Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem.

Ügyvédje most azt mondta a lapnak, hogy Lagzi Lajcsi már ezt sem tudja megenni, annyira gusztustalannak tartotta a leturmixolt ételeket. Dr. Csontos Zsolt a Blikknek elmondta:

El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri.

Az ügyvéd közlése szerint Galambos Lajos már úgy kapja meg az ételeket, mint bárki más, de azoknak csak a folyékony részeit fogyasztja el: a leves levét, a pörköltnek a szaftját.

A lap beszámolója szerint egyre jobban kezd magába fordulni, ahogy a börtönszleng mondja, kezd „bekattanni".

Nyitókép: Fókusz

 

#Bulvár#galambos lajos#lagzi lajcsi#börtön#koszt#étel

Címlapról ajánljuk