Bulvár

Csak pépeset tud enni Galambos Lajcsi a börtönben: a mákos tésztát is turmixolják a zenésznek

rtl.hurtl.hu

2023. május 24. 6:18

Egyre csak fogy a baracskai börtönben.

Képtelen szilárdat enni a trombitaművész, már a mákos tésztát is turmixolják a börtönben Galambos Lajosnak, írja a Blikk.

A lap azt írja, Lajcsi egyre rosszabb állapotban van a baracskai börtönben, a hirtelen súlyvesztése is aggodalomra ad okot.

A lap emlékeztet rá: Galambos Lajos április 26-án vonult be Baracskára, áram-, víz- és gázlopás miatt három év, hat hónapos büntetést kapott. Már akkor is mentő vitte a börtön bejáratáig, s az egészségi állapota azóta csak romlott. 

„Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani. Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem” – mondta el ügyvédjén keresztül Lajcsi a Blikknek.

Már nem tudtam mit kitalálni, hogy valamennyi kalóriát azért bevigyek a szervezetembe, így kacsazsírt szoktam tenni a teámba, azt szürcsölöm el

– mesélte Lajcsi.

A zenész utolsó koncertjén ott volt a Fókusz stábja is. 

 

Nyitókép: RTL

Címlapról ajánljuk