Bulvár

Kiderült, kit látott a nő, aki azt hitte, a 9 éve elhunyt férjét pillantotta meg egy étteremben

rtl.hurtl.hu

2023. január 31. 13:59

Megoldódott a rejtély.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy egy nő a 9 éve elhunyt férjét vélte felfedezni egy étteremben készült videón.

Nem kételkedtem, hogy a férjemet látom. Nem tudtam leállítani a videót, ezért harmincszor újranéztem és minden egyes alkalommal egyre biztosabb lettem.

– nyilatkozta az 59 éves Lucy.

A LADBible most azt írja, hogy végre pont került az ügy végére, ugyanis megtalálták a felvételen szereplő férfit, aki, mint kiderült: nem Lucy 9 éve elhunyt férje, hanem egy 67 éves Alan Harding nevű ember. A hely tulajdonosai végül derítették ki, hogy nincs szó feltámadásról, a két férfi csupán nagyon hasonlított egymásra azon a felvételen. 

Lucy azon ötletét, miszerint az étterem egy régebbi videót posztolt újra teljességgel tagadták, a felvétel ugyanis egy hetes volt akkor, amikor a férjét felfedezni vélő nő látta a posztot. Az ügybe már belekeveredett az asszony 39 éves fia, Alex is, akiről azt állította Lucy, hogy ő is szerepel a felvételen.

Biztos, hogy nem. A felvételen nem én és az apám vagyunk. Rosszul gondolta.

– írta a Facebookon Alex, aki megjegyezte: megérti, hogy az emberek szeretik a rejtélyeket és valami csattanót vártak, de sajnos mindenkit ki kell, hogy ábrándítson, a felvételen valóban nem az apja látható, hanem egy idegen férfi.

Nyitókép: Spice Cottage / Facebook

#Bulvár#étterem##elhunyt#férj#rejtély

Címlapról ajánljuk