KERESÉS search-close

elhunyt

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elhunyt"

Elhunyt a Disney filmek fiatal sztárja

Tinédzserek milliói gyászolják világszerte a Disney filmek fiatal sztárját. Cameron Boyce mindössze 20 éves korában halt meg vasárnap. A család közleménye szerint agyvérzést kapott álmában, amely egy betegség következménye volt.

Elhunyt az Irigy Hónaljmirigy egyik alapító tagja

Elhunyt Ambrus Zoltán zenész-gitáros, az Irigy Hónaljmirigy egyik alapító tagja. A hírt az együttes osztotta meg közösségi oldalán. Arról írnak, az 53 éves zenész hosszan tartó súlyos betegség után halt meg. Nyilatkozni ma nem akartak. Ambrus Zoltán az Alcohol együttesben is játszott két évig, az ő frontemberük arról beszélt az RTL-nek, hogy utoljára néhány hete egy horgászversenyen találkoztak, és bár látszott rajta, hogy beteg, jókedvű volt.

ELVESZTETTE KISLÁNYÁT: „Én pumpáltam azt a ballont, amivel újra kellett éleszteni”

Sokáig küzdöttek a 8 éves kislány életéért, de már nem tudták megmenteni. A kislány hétfőn este vesztette életét, mikor kigyulladt a MOM sportközpont tetején egy fabódé. A lány a testvéreivel a játszótéren játszott, mikor 11 éves bátyjával felszöktek a lezárt tárolóba. A rendőrség szerint az ablakon másztak be és maguk okozták a tüzet. Édesanyjuk a közelben dolgozott, és kis időre engedte le gyerekeit a játszótérre.
A családnak 3 éve leégett a háza, azóta a gyerekeket az édesanyjuk egyedül nevelte. Most Pilisen laknak, de augusztusban onnan is menniük kell és nem tudják hova. Ha szeretne a családnak segíteni, itt megteheti:
CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Elhunyt Horváth Ádám televíziós rendező

89 éves korában meghalt Horváth Ádám, televíziós rendező. Évtizedeken át dolgozott a Magyar Televízióban, aminek elnöke is volt, ő rendezte Nagy Imre újratemetésének közvetítését, és az ő nevéhez fűződik a Szomszédok című teleregény is. Az utóbbi években betegséggel küzdött, egy hónapja került kórházba.

Elbúcsúztatták Niki Laudát

Elbúcsúztatták Niki Laudát. A legendás osztrák autóversenyzőtől egy zárt koporsós eseményen búcsúzhattak el a bécsi Szent István-székesegyházban a család tagjai, a barátok és a korábbi versenytársak.

Meghalt Niki Lauda


szerző:
2019.05.21. 18:46
Meghalt Niki Lauda

A legendás osztrák autóversenyző háromszor nyert Forma 1-es világbajnokságot. Ebből kétszer szörnyű balesete után, amelyben majdnem bennégett autójában. Életének ennek a szakaszáról sikeres film is készült.

 

Elhunyt Niki Lauda, a Forma-1 háromszoros világbajnoka

70 éves korában elhunyt a háromszoros világbajnok osztrák Forma-1-es autóversenyző Niki Lauda. 

Maghalt a Chewbaccát alakító színész, Peter Mayhew

Maghalt a Chewbaccát alakító színész. Az angol születésű Peter Mayhew bújt bele a lény bőrébe szinte az összes Star Wars filmben. Az utóbbi epizódok készítésében már csak tanácsadóként vett részt. Texasi otthonában érte a halál 74 évesen.

Meghalt Peter Mayhew


szerző:
2019.05.03. 18:23
Meghalt Peter Mayhew

Elhunyt Peter Mayhew, brit születésű, amerikai filmszínész, akit az egész világ a Star Wars Chewbaccájaként ismert. Mayhew 1977 és 2015 között 8 Csillagok Háborúja részben alakította a legendás karaktert, legutóbb a 2017-ben megjelent, Az utolsó Jedik forgatásain tanácsadóként segítette utódja, a finn Joonas Suatomo munkáját. Peter Mayhew 74 éves volt.

Tragikus balesetben meghalt a 28 éves labdarúgó

Tragikus balesetben meghalt a török élvonalbeli focicsapat 28 éves játékosa, a cseh Josef Sural. A 20-szoros válogatott focista és hat társa egy bajnoki mérkőzés után tartottak hazafelé egy bérelt kisbusszal, amikor balesetet szenvedtek. A tragédiát valószínűleg az okozta, hogy a kisbusz sofőrje elaludt a volánnál.

10 éve hunyt el a jégkorongozó klasszis, Ocskay Gábor

Hétfőn volt 10 éve, hogy elhunyt a magyar jégkorong több, mint 90 éves történelmének egyik legjobb játékosa és kiemelkedő alakja, ifj. Ocskay Gábor. A jégkorongos játékával nem csak a szurkolókat, hanem az ellenfeleket is elvarázsolta. A kiváló hokisnál 2004 szeptemberében diagnosztizáltak szívizom betegséget, 2009-ben hunyt el heveny szívelégtelenségben.

Meghalt kollégánk, Baló György

Hosszú betegség után, hétfő reggel meghalt kollégánk, Baló György. A legendás televíziós újságíró január elején búcsúzott el az RTL nézőitől, mert - mint mondta - orvosi kezelésre volt szüksége. Baló György Híradósként kezdte karrierjét, de csinált külpolitikai és sportműsorokat is. A Híradónak nyilatkozó Horvát János szerint Baló György korának kimagasló televíziósa volt, aki maradandót alkotott.

Fellépéseket tervezett és még egy műtétre is készült a Koós János

Fellépéseket tervezett és még egy műtétre is készült a vasárnap elhunyt legendás táncdalénekes Koós János. Barátai emlékeznek a generációk egyik kedvenc művészére. Csongrádi Kata énekes legutolsó közös fellépésükről mesél, ahol Koós János már a halálát emlegette.

Koós Jánosra emlékezünk


szerző:
2019.03.03. 20:12
Koós Jánosra emlékezünk

Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész. A halálhírt családja jelentette be vasárnap reggel. Az RTL Klub pályatársaival és régi riportokkal emlékezik a művészre.

150 ügyben nyomoznak

Hiába szerepeltek elhunyt és elköltözött emberek adatai a Fidesz egyik képviselőjelöltjének ajánlóívein a tavalyi választásokon, majdnem egy évvel a választások után sincs ítélet ezekben az ügyekben. Polt Péter Legfőbb Ügyész elárulta: 150 nyomozás zajlik a tavalyi országgyűlési választáson történt csalások miatt, de csak négy esetben született bírósági döntés. A DK szerint ez elfogadhatatlan. A Fidesznél azt mondják, nem történt a választás eredményét befolyásoló csalás.

Gimnazista fiú halt meg


szerző:
2019.02.23. 18:05
Gimnazista fiú halt meg

Az újraélesztéssel nem lehet hibázni, még a gyakorlattal nem rendelkező járókelő is csak segíteni tud. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó orvos. Azután kérdeztük meg, hogy egy 17 éves fiú még kedden rosszul lett Budapesten, a Nyugati téren. Az arra járók közül többen is segítettek. A mellkasát pumpálva életben tartották, amíg a mentő, az átlagosnál később, fél óra elteltével megérkezett. Nem sokkal később a fiatal meghalt.

Sokáig küzdöttek a magyar hegymászó életéért

Percek alatt sikerült kiásni a hó alól, mégsem tudták megmenteni az életét a szerencsétlenül járt magyar hegymászónak. Pénteken sodorta el egy lavina Szlovákiában, a Tátrában. A megtalálása után több, mint másfél óráig próbálták újraéleszteni a kétgyerekes apukát, de hiába. Ezt mondta Híradónknak az egyesület vezetője, ahol a szerencsétlenül járt hegymászó is oktatott. Tapasztalt hegymászó volt, a 2000-es évek eleje óta mászott.
Ide kattintva megnézheti az egyesület vezetőjével készített interjút.

MAGYAR HEGYMÁSZÓ: Percek alatt kiásták a hó alól, mégsem tudták megmenteni

Percek alatt sikerült kiásni a hó alól, mégsem tudták megmenteni az életét a szerencsétlenül járt magyar hegymászónak, akit pénteken sodort el egy lavina a Tátrában. Ezt mondta Híradónknak az egyesület vezetője, ahol a szerencsétlenül járt hegymászó is oktatott. Úgy tudja, hogy volt rajta jeladó, ami éppen azt a célt szolgálja, hogy ilyen esetekben megtalálják a bajbajutottat. Ez meg is történt, a kihűlés miatt ilyenkor kritikusnak számító 15 percen belül. A férfit kihúzták a hó alól. De ekkor már nem lélegzett.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Lánya még kimenekült, de a nyugdíjas nő már nem tudott

Tragikus tűz Gyürén – lánya még kimenekült égő otthonukból, a nyugdíjas nő azonban az épületben rekedt. A szomszédok próbálták kiszabadítani, de a hatalmas lángoktól nem tudtak bemenni érte. Végül a tűzoltók hozták ki, de olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A család háza hajnalban gyulladt ki. Híradónk információi szerint a kályhából pattanhatott ki egy szikra.

Meghalt Karl Lagerfeld világhírű divattervező

Meghalt Karl Lagerfeld világhírű divattervező. Hamburgban született, 20 évvel később anyjával költözött Párizsba, ahol haláláig élt és dolgozott. Karl Lagerfeld 85 évet élt.

ARCHÍV: Mikit és az utolsó mosolyát a portugálok sohasem felejtik el

15 éve hunyt el Fehér Miklós, a Benfica mindössze 24 éves magyar válogatott csatára.

15 éve hunyt el Fehér Miklós

Tizenöt éve, 2004. január 25-én hunyt el Fehér Miklós, a Benfica mindössze 24 éves magyar válogatott csatára. Az a nap nem csak a stadionban lévők, de a portugálok szerint az egész ország életét megváltoztatta.

Megfagyva találtak rá a bikinis hegymászóra

Néhány napja megfagyva találtak rá a 36 éves tajvani Gigi Wu-ra, akit csak "bikinis hegymászó"-nak hívnak. A hölgy azzal lett világhírű, hogy egy-egy hegycsúcs megmászásakor bikiniben készült fotót tett közzé magáról közösségi oldalán. Szombaton is ez lett volna a cél, ám beleesett egy 30 méter mély szakadékba.

Meghalt Andy Vajna filmproducer

Meghalt Andy Vajna filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Világsztárok is búcsúznak tőle. Orbán Viktor pedig azt írta: köszönök mindent, barátom. Olyan sztárok karrierjét egyengette, mint Sylvester Stallone vagy Arnold Schwarzenegger és több világhírű film is kötődik a nevéhez. Miután Amerikából visszatért Magyarországra, létrehozta a nemzeti filmalapot, és irányította a munkáját. Üzleti- és magánéltét folyamatosan követte a média. Andy Vajna 75 éves volt.

Világhírű alkotások kötődnek az elhunyt Andy Vajna nevéhez

Életének 75. évében meghalt Vajna András György, vagyis Andy Vajna filmproducer. 1944-ben született Budapesten, majd 1956-ban a forradalom után, 12 évesen emigrált. Sokáig az Egyesült Államokban élt. Már fiatalon a filmszakma szerelmese lett, de első üzleti sikerét egy hongkongi parókagyár alapítása hozta meg neki.

Andy Vajna már fiatalon a filmszakma szerelmese lett

2019. január 20-án, délben értesült a közvélemény arról, hogy életének 75. évében meghalt Vajna András György, vagyis Andy Vajna. 1944-ben született Budapesten, majd 1956-ban a forradalom után, mindössze 12 évesen emigrált. Már fiatalon a filmszakma szerelmese lett, de első üzleti sikerét egy hongkongi parókagyár alapítása hozta meg neki.

Nem nyomoznak tovább a 17 évesen meghalt birkózó ügyében

Nem nyomoznak tovább a 17 évesen meghalt birkózó ügyében. Két éve, egy edzésen állt le a szíve, miután egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmaztak rajta. A család ügyvédje a szakértői vélemény alapján a Blikknek azt mondta: a fiatalnak kétszer akkora volt a szíve, mint társainak. Csakhogy erről nem tudtak a szülei, és a sportorvos sem vette észre.

Késlekedés miatt halt meg a 62 éves nő?

Másfél nap alatt háromszor küldözgettek oda-vissza egy beteget a Honvéd Kórház két telephelye között, mert nem tudták elvégezni az ultrahang-vizsgálatot. Aztán kiderült, hogy érszűkülete van, ami bélelhalást okozott. Végül másnap megműtötték, de a 62 éves nő meghalt. Minderről a lánya számolt be. Az általunk megkérdezett orvos szerint azonnali életmentő műtétre lett volna szükség. A kórháztól azt közölték, szakszerűen jártak el.
Az elhunyt lányával készült interjút ide kattintva hosszabban is megnézheti.

Meghalt a SpongyaBob atyja


szerző:
2018.11.28. 17:02
Meghalt a SpongyaBob atyja

57 éves korában meghalt Stephen Hillenburg, a SpongyaBob Kockanadrág rajzfilm-sorozat alkotója, írja a Variety.

 

Meghalt Bernardo Bertolucci


szerző:
2018.11.26. 18:58
Meghalt Bernardo Bertolucci

A legendás olasz filmrendező nevéhez olyan filmek fűződnek, mint botrányt kiváltó "Utolsó tangó Párizsban", a kilenc Oscar-díjjal jutalmazott "Az Utolsó császár", vagy olyan kultikussá vált alkotások, mint a "Lopott szépség" és az Álmodozók.

 

Elhunyt a Marvel képregény-univerzum atyja

A Marvel képregény-univerzum atyja, az amerikai popkultúra szentje olyan szuperhősöket alkotott, mint a Pókember és az X-Men mutánsai, és olyan szuperhősök létrehozásában vett részt, mint az Amerika Kapitány, a Vasember, vagy a Hulk. Stan Lee hétfőn este lett rosszul otthonában, mentővel egy Los Angeles-i kórházba vitték, ott halt meg. 95 éves volt.

 

Nyilatkozott a meccs közben elhunyt focista menyasszonya

Ez egy különleges szerelem volt és részemről az is marad - ezt mondta elcsukló hangon Híradónknak a vasárnap meccs közben elhunyt focista menyasszonya. A fiatal nő végignézte, ahogy szerelme összeesik a pályán. A mentőknek egyszer még sikerült újraéleszteni, de végül nem tudták megmenteni. A barátok és a hozzátartozók szerint feldolgozhatatlan, ami történt. Hogy mi okozhatta a tragédiát, a szakértők még vizsgálják.

AZ ELHUNYT FOCISTA MENYASSZONYA: Jövőre lett volna az esküvő

Nyilatkozott az RTL Híradónknak a vasárnap meccs közben elhunyt focista menyasszonya. A fiatal nő látta, ahogy szerelme összeesik a pályán. A mentőknek egyszer még sikerült újraéleszteni, de végül nem tudták megmenteni. Hét hete költöztek közös lakásba, az esküvőt jövőre tervezték. Menyasszonya azt mondta, mindent együtt csináltak, így a tragédia óta is minden percben csak rá gondol.

Elhunyt Stan Lee, a Marvel atyja!

95 éves volt.

Magyarázatot vár fia halálára

Fél évvel a tragédia után sem kereste meg a sofőr, aki fia halálát okozta - ezt mondta Híradónknak az autóbalesetben meghalt fiatal váci focista édesanyja. A 17 éves Molnár Erik május elején vesztette életét Veresegyházon, miután egyik ismerőse elvitte őt és két barátját egy körre új kocsijával. A sofőr viszont – valószínűleg részegen – korlátnak ütközött. Az Újpest tehetséges focistája azonnal meghalt. A rendőrök továbbra is nyomoznak.

Meghalt Burt Reynolds


szerző:
2018.09.07. 18:54
Meghalt Burt Reynolds

Meghalt Burt Reynolds, az 1970-es évek egyik legnagyobb mozisztárja. Olyan filmekben játszott, mint a Gyilkos túra, az Ágyúgolyó futam, a Sztriptíz és a számára Oscar jelölést hozó Boogie Nights.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Burt Reynolds

A színészt csütörtökön szívinfarktussal szállították kórházba, életét azonban már nem sikerült megmenteni. A színész jelenleg is aktív volt, következő szerepét Quentin Tarantino most készülő filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban játszhatta volna. Burt Reynolds 82 éves volt.

Meghalt Burt Reynolds


szerző:
2018.09.07. 16:20
Meghalt Burt Reynolds

Csütörtökön szívrohamot kapott az amerikai színész, és bár kórházba szállították, már nem tudták megmenteni életét. Egy ideje betegséggel küszködött, ez már legutolsó filmje forgatásában is akadályozta. Burt Reynolds 82 éves volt.

 

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát a felsőpakonyi kislány osztálytársainak. A 9 éves gyereket saját házuk romjai temették maguk alá a Pest megyei településen, szerdán. Családjával éppen aludt, amikor összeomlott az épület egy része. Barbarát már nem tudták megmenteni. Osztálytársai mécsesekkel és gyertyákkal emlékeztek a kislányra. Osztályfőnöke az RTL Híradónak azt mesélte róla: jól tanult, mindenkinek segített, és különösen együtt érző volt társaival.

A támogatások kedvezményezettje: Kurucz Pál és családja, számlaszám: 65100510-16166068. Pátria Takarékszövetkezet, Felsőpakony.

Ma lenne 22 éves a februári rendőrbaleset áldozata

Mátyás Balázs Tamás szülei sírva meséltek Híradónknak fiukról, akinek tiszteletére emlékművet állítottak Újpesten. Azt mondták: halála feldolgozhatatlan, egyelőre csak az élteti őket, hogy más fiatalokon segítsenek.

Meghalt Orbán József


szerző:
2018.07.30. 18:57
Meghalt Orbán József

A 100 Folk Celsius zenekar frontemberénél tavaly ősszel diagnosztizáltak daganatos betegséget. Erről tavasszal a Fókusznak is nyilatkozott. Akkor bizakodó volt. Azt mondta, hogy a kezelések hatására javult az állapota. Júniusban mégis legyengült, majd kórházba került. Orbán József 75 éves volt.

Egy gyógyszer miatt veszítette el feleségét, gyermekei anyját?

Olivér sajnos már soha nem ismerheti meg az édesanyját. A szülés után alig másfél órával összeomlott anyja vérkeringése és meghalt. Az édesapa szerint nem figyeltek eléggé párjára a miskolci kórház szülészetén. Ezért most tőlük vár kártérítést.

Elhunyt Finta László


szerző:
2018.07.04. 19:01
Elhunyt Finta László

84 éves korában elhunyt Finta László, a legendás 200-as Ikarus buszok tervezője. Ez a modell máig a világ legnagyobb darabszámban eladott autóbusz típusa. Finta Lászlóról két éve a XXI. század készített filmet, amiben nemcsak ő, de felesége is interjút adott. László Anna az Ikarus amerikai buszait tervezte.

 

Elhunyt Aczél Endre


szerző:
2018.07.04. 18:55
Elhunyt Aczél Endre

Hosszas súlyos betegség után meghalt Aczél Endre, Rózsa Ferenc- és Pulitzer-emlékdíjas újságíró, televíziós műsorvezető, a Híradó és a Hét volt főszerkesztője. Aczél Endre 17 évig volt az MTI külpolitikai munkatársa. Dolgozott pekingi és londoni tudósítóként. A redszerváltás előtt és alatt vezette a Magyar Televízió Híradó és egy éven keresztül a Hét című műsorának szerkesztőségét. 1999-től 2008-ig a Nap-kelte műsorvezetője volt. 25 éven keresztül írt külsős munkatársként a már megszűnt Népszabadságban. A gyászhírt a családja erősítette meg. Aczél Endre 74 éves volt.

 

Többször megpördült, mielőtt az árokba csúszott

Meghalt annak az autónak a sofőrje, ami árokba csapódott dél körül a hármas főúton Karácsond és Halmajugra között. A kocsit egy 42 éves, nagyfügedi férfi vezette, utasa nem volt. Egyelőre úgy tűnik, a férfi az autóval a jobb oldali padkára szaladt, így a kocsi irányíthatatlanná vált, többször megpördült, mielőtt az árokba csúszott.

 

Felkarolták a főnáci lányát

Kiderült, hogy a Gestapo egykori főnöke, Heinrich Himmler lánya a háború után a német titkosszolgálatnál kapott munkát. Az élete végéig hithű náci Gudrun Müller annak köszönhette a bizalmi állást, hogy az amerikaiak egy volt SS-tábornokot bíztak meg a szervezet vezetésével. Mindez csak most, halála után került nyilvánosságra.

 

Paudits Bélát Ozorán helyezik végső nyugalomra

Paudits Béla prózai színészként kezdte, de nagyon hamar megtalálták a zenei szerepek. A Futok a pénzem után című sláger után lett egy csapásra híres, utoljára viszont 2005-ben lépett fel komolyabb szerepben.

Elhunyt Kányádi Sándor


szerző:
2018.06.20. 12:20
Elhunyt Kányádi Sándor

A Kossuth-díjas költő, író, műfordítót szerda hajnalban érte a halál Budapesten, életének 90. évében.

Elhunyt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 16:27
 Elhunyt Paudits Béla

A színész múlt héten kapott agyvérzést otthonában, kedd délután hunyt el az intenzív osztályon. Haláláról gondozója értesítette a Story Magazint. Paudits Béla 68 évet élt.

 

Meghalt a legendás a reklámfilmes

Elhunyt Sas István, Balázs Béla-díjas filmrendező, reklámfilmes és reklámpszichológus, a Magyar Reklámszövetség örökös tagja. Több mint kétezer reklámfilmet készített, olyan legendás alkotások fűződnek a nevéhez, mint például a Nem lehet megunni tejtermékreklám, vagy a Hurka Gyurka.

Meghalt Alan Bean űrhajós

Az amerikai asztronauta volt a negyedik ember, aki sétálhatott a Hold felszínén. Később visszavonult és festeni kezdett. Ő volt az egyetlen művész, aki az űrkutatásról a saját élményei alapján készíthetett képeket.

 

Elhunyt Várkonyi Andrea, színésznő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után elhunyt Várkonyi Andrea. A  színésznő a Győri Nemzeti Színház tagja volt, ott olyan darabokban szerepelt, mint az Anconai szerelmesek vagy A vöröslámpás ház. Emellett szinkronszínészként is ismert volt.

Vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Hosszan tartó betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. Elismert színésznő volt, a Győri Nemzeti Színház tagja. Színházi szerepei mellett rendszeresen szinkronizált és tíz évvel ezelőtt saját társulatot alapított. Várkonyi Andreát szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra.

Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea, Várkonyi András lánya. A színésznő ezen a héten ünnepelte volna 39. születésnapját.

Avicii öngyilkos lett?


szerző:
2018.04.27. 17:44
Avicii öngyilkos lett?

Avicii saját kezével vethetett véget életének. Bár halálának okát még nem hozták nyilvánosságra, közeli hozzátartozóinak tegnapi közleménye erre utal.

Döbbenten fogadta a sztárvilág Avicii halálát

Április 20-án elhunyt Tim Bergling, akit sokan csak Aviciiként ismertek. A DJ tragikusan fiatalon, mindössze 28 évesen halt meg. Összegyűjtöttük a zenészvilág reakcióit!

Meghalt a svéd Dj, Avicii


szerző:
2018.04.20. 19:59
Meghalt a svéd Dj, Avicii

Április 20-án elhunyt Tim Bergling svéd Dj, akit a világ Avicii-ként ismert. 28 éves volt.

 

Fogamzásgátlótól hallhatott meg

Meghalt egy 18 éves kecskédi lány, mert tüdőembóliát kapott - anyja szerint azután, hogy egy új fogamzásgátló tablettát kezdett szedni. A fiatal modell anyja a Facebookon tette közzé, hogy mi történt a lányával.

 

Elhunyt a világ egyik legcsodálatosabb elméje

A világ legokosabb emberének tartották. Amikor 1965-ben huszonegy éves korában gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak nála, 2-3 évet adtak neki az orvosok. Stephen Hawking még ötvenet élt, orvosi csoda ALS betegként. Ahogy Einstein, úgy ő sem kapott Nobel díjat. Ma, Einstein születésnapján halt meg.

 

Meghalt Stephen Hawking


szerző:
2018.03.14. 11:00
Meghalt Stephen Hawking

Meghalt Stephen Hawking világhírű brit elméleti fizikus. A 76 éves tudós halálhírét szerdára virradóra közölte családja.

CO-mérgezés a fóliasátorban


szerző:
2018.02.27. 18:06
CO-mérgezés a fóliasátorban

A palántákat akarta melegen tartani, ezért vezethette be a gázt a fóliasátrakba - végül ez okozhatta a halálát egy 54 éves debreceni férfinak. A sátor megtelt a szén-monoxiddal. Összesen hét embert kellett kórházba vinni, egyikük súlyos mérgezést szenvedett.

 

Meghalt Tahi Tóth László


szerző:
2018.02.23. 16:20
Meghalt Tahi Tóth László

Csütörtökön a Vígszínház adott ki közleményt a család nevében is, melyben tudatta: művészük elhunyt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész tavaly márciusban súlyos agyműtéten esett át, amelyből úgy tűnt, teljesen felépült: ősszel visszatért a Vígszínház színpadára. A tragikus hírt kollégái is nehezen dolgozták fel. 

Elhunyt Tahi Tóth László


szerző:
2018.02.22. 19:22
Elhunyt Tahi Tóth László

Elhunyt Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész – közölte ma a Vígszínház társulata mély fájdalommal és megtört szívvel.

Elhunyt Lázár Bence


szerző:
2018.02.22. 19:15
Elhunyt Lázár Bence

Lázár Bence 2006-ban került be az Újpest utánpótlás csapatába, 2008-tól már az NB1-ben rúgta a labdát. 6 év alatt 52 mérkőzésen játszott és 13 gólt rúgott. Tagja volt a 2013/2014-es kupagyőztes csapatnak is. Lázár Bence ma hajnalban örökre elaludt.

Csatornatisztítót ivott és meghalt egy férfi egy egri kocsmában

Azt hihette, hogy bor van a műanyagkannában. Az eset másfél éve történt, a rendőrség néhány hete, bűncselekmény hiányában lezárta az ügyben indított eljárást. A férfi fia nem tud belenyugodni, hogy apja halálának nincs felelőse.

 

Gyertyagyújtással emlékeztek a meghalt fiatal rendőrre

Gyertyagyújtással emlékeztek a balesetben meghalt fiatal rendőrre az újpesti kapitányságnál. Pénteken hajnalban két szirénázó rendőrautó ütközött össze a IV. kerületben. A 22 éves Mátyás Balázs kiesett és azonnal szörnyethalt. Három rendőrt még kórházban ápolnak.

 

Éjjel összeütközött két rendőrautó, egy rendőr meghalt

Egy fiatal rendőr meghalt, három társa súlyosan megsérült, amikor éjjel összeütközött két rendőrautó Budapesten. Úgy tudjuk ugyanahhoz az esethez riasztották őket, mindkét autó megkülönböztető jelzéssel igyekezett a helyszínre. Részletek 18:00-kor az RTL Híradóban!

Miért kellett ilyen fiatalon meghalnia?

Profi táncos, szépségkirálynő, közgazdász, rendezvényszervező, de legfőképpen egy igazi harcos. Koller Katalin hosszantartó és küzdelmes betegség után hunyt el. Az utolsó pillanatig küzdött a rákkal, de nem sikerült legyőznie a gyilkos kórt. Koller Katalin 34 éves volt.

Meghalt az Ikea alapítója


szerző:
2018.01.28. 16:59
Meghalt az Ikea alapítója

A svéd Ingvar Kamprad 17 évesen indította el családja falusi gazdaságában kis cégét, amelynek termékeit postán rendelték és szállították. Ebből lett később az IKEA nevű világbirodalom.

Meghalt a Cranberries énekese

Váratlanul meghalt a The Cranberries ír zenekar énekese. Dolores O'Riordanra egy londoni hotelben találtak rá. A hatóságok szerint halálának körülményei nem gyanúsak, de annak okát nem közölték. Az énekesnő néhány éve arról beszélt, hogy bipoláris depresszióval küzd.

 

Meghalt az űrhajózás egyik úttörője

John Young volt az egyetlen asztronauta a világon, aki a NASA három legfontosabb programjában is részt vett, és az első, aki hatszor járt az űrben. Botladozott, szerencsétlenkedett a Holdon, később pedig az első űrsikló parancsnoka volt.

 

Halott gazdája mellett feküdt

Hetekig feküdt gazdája holtteste mellett egy kutya Budapesten. A nő valószínűleg már karácsony környékén meghalt, de csak most találtak rá, miután a szomszédok jelentették a rendőrségnek, hogy erős szag jön a lakásból.

NAGY TÍMEA: „Nem lehet szavakkal leírni, Gyöngyit ismerni kellett”

Szalay Gyöngyi hétszer nyert világbajnokságot a magyar női párbajtőr válogatottal, melynek hozzá hasonlóan klasszis tagja volt többek között Nagy Tímea is. Ő így emlékezett múlt héten elhunyt sporttársára.

Itt hagyta nekünk a hangját

A 37 éves énekesnő, családja és barátai körében szombaton hunyt el. Azóta rajongók ezrei, zenésztársai, művész barátai emlékeznek az énekesnőre. Itt hagyta nekünk a hangját. A mindenét. Juli az első X-Faktorban énektanárként közreműködött, 2013-ban a Portréban beszélt arról, hogy súlyos betegsége sokmindenre megtanította.

Váratlanul ment el


szerző:
2017.12.18. 16:10
Váratlanul ment el

Fábián Juli családja sem volt felkészülve a legrosszabbra, váratlanul érte őket a daganatos betegséggel küzdő énekesnő halála. Menedzsere egy interjúban azt mondta, hogy a közeli hozzátartozói is bénultan fogadták a feldolgozhatatlan hírt.

 

Elhunyt Fábián Juli


szerző:
2017.12.16. 20:21
Elhunyt Fábián Juli

"Fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó, türelemmel és erővel viselt betegség után Juli ma délután elhunyt. Békésen távozott családja, barátai és zenésztársai körében. Nyugodj békében Juli, nagyon szeretünk és sosem fogunk elfelejteni!" - ez áll az énekesnő hivatalos Facebook-oldalán.

Ki volt Stadler József?


szerző:
2017.11.24. 17:25
Ki volt Stadler József?

Ellátogattunk oda, ahol élete utolsó hónapjaiban élt Stadler. Akasztón, barátai, volt munkatársai meséltek arról, hogyan élt haláláig. Sokan nagyon hálásak voltak neki, amiért egész életében segített a helyieknek.

Fókusz 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 17:20

Meghalt F. Nagy Angéla


szerző:
2017.11.23. 18:50
Meghalt F. Nagy Angéla

90 éves korában meghalt F. Nagy Angéla újságíró, gasztronómus szakíró. Szakácskönyvein nemzedékek nőttek fel, szinte minden konyhában ott voltak a polcon a receptgyűjteményei. Főzni és írni férje, Örkény István mellett tanult meg.

Meghalt Stadler József


szerző:
2017.11.21. 18:10
Meghalt Stadler József

A juhászból lett akasztói vállalkozó akkor vált ismertté, amikor felhúzott egy stadiont a szülőfalujában. Ahogy ő fogalmazott: megelőzte a korát, ezért bántották sokan. Később többször is börtönbüntetésre ítélték többmilliárdos adócsalás miatt.

 

Elhunyt Stadler József


szerző:
2017.11.21. 17:20
Elhunyt Stadler József

A Fókusz áprilisban járt Akasztón, Stadler József akkor adott utoljára kameránknak interjút. A legendás vállalkozó élete végéig aktívan tevékenykedett, mindent megtett azért, hogy imádott stadionját visszaszerezze. Az újjáépítést azonban már nem érhette meg. Stadler József 66 éves volt.

Elhunyt Cseke László


szerző:
2017.11.16. 18:35
Elhunyt Cseke László

90 éves korában elhunyt Cseke László, legendás rádiós műsorvezető. Cseke Teenagerparty című kívánságműsorát több százezren hallgatták titokban a Kádár-korszak idején. Az adást ugyanis az itthon betiltott Szabad Európa Rádió sugározta.

EMLÉKEZÉS:

Tőle tanult meg lovagolni és rendesen viselkedni. Így emlékszik Takáts Tamás elhunyt zenésztársára, Som Lajosra. Lajosnak mindene volt a zene, és bár tudták, hogy nagyon beteg, sokat beszélgettek arról, hogy csinálnak még együtt egy újabb lemezt.

Meghalt Som Lajos


szerző:
2017.10.30. 18:20
Meghalt Som Lajos

A zenésznek a 60-as évek közepén indult a karrierje. Játszott a Neotonban és a Taurusban is. Pályafutása legfontosabb együttesét, a Piramist 1974-ben alapította. A csapat hivatalosan 1982-ben feloszlott, de még 2006-ban is koncerteztek. Som Lajos 70 éves volt.

Fókusz 2017-10-30


szerző:
2017.10.30. 17:20
Elhunyt Molnár Péter, az RTL Híradó operatőre

Csütörtök délben hunyt el Molnár Péter, az RTL Híradó operatőre. Péter hatalmas bátorsággal, hosszú ideje küzdött daganatos betegségével, ötvennégy esztendős volt.

Aradszky Lászlóra emlékezünk

Aradszky László naptára szilveszterig tele volt koncertekkel, de vasárnap este váratlanul meghalt. A tragikus hirtelenséggel elhunyt művész nemcsak családja, de zenésztársai, barátai szívében is hatalmas űrt hagy maga után. Legközelebbi barátja, Koós János búcsúzik tőle.

Elhunyt a legenda, Nepp Jószef

Meghalt a magyar animáció legendás alakja, Nepp József. Dr. Bubó, a Mézga család, a Ludas Matyi, a Macskafogó és még számtalan rajzfilm kötődik a nevéhez. A rendező-forgatókönyvíró munkáiért Kossuth- és Balázs Béla-díjat is kapott.

 

Meghalt Aradszky László

82 éves korában váratlanul meghalt Aradszky László. Az énekesnek még szombaton is fellépése volt, ahol semmi nem látszott rajta, végigénekelte az egy órás műsorát. Vasárnap este otthon, tévénézés közben lett rosszul, a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

 

Story Extra 2017-10-03


szerző:
2017.10.03. 16:50
Elhunyt a Playboy alapítója, Hugh Hefner

Az élet túl rövid ahhoz, hogy más álmait éld! Kedvenc idézetével búcsúzott a nyuszis magazin, alapítójától, Hugh Hefnertől, aki csütörtök hajnalban kilencvenegy évesen, Los Angeles-i villájában, szerettei körében hunyt el.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Makk Károlyra emlékezik a XXI. század

Két felejthetetlen nap története a XX. század egyik nagy mesélőjével. Mindenről beszélt, amiért érdemes élni. A végéről nem. Az utolsó nagy interjú Makk Károllyal, a XXI. században, ahol a legendák velünk élnek.

Családi tragédia: egy hajdúszoboszlói nőt, férjét és gyermeküket találták holtan

A rendőrök 2017. szeptember 4-én 19 óra körül Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban egy nő holttestét találták meg.

20 éve halt meg Lady Diana

20 éve halt meg egy tragikus balesetben, máig nem tisztázott körülmények között a szívek királynéja. Lady Diana a brit királyi család legnépszerűbb, legszebb és legtitokzatosabb tagja volt, még azután is, hogy elhagyta Károly herceget. Hogyan emlékszik vissza Vilmos és Harry édesanyjukra?

 

 

Meghalt Makk Károly


szerző:
2017.08.30. 18:50
Meghalt Makk Károly

92 éves korában meghalt Makk Károly filmrendező, a nemzet művésze. Ő volt az egyik legismertebb és legelismertebb magyar filmes. A Kossuth-díjas rendezőlegenda 90. születésnapján - ahol az RTL Híradó stábja is ott volt - még a terveiről beszélt.

Elhunyt Lorán Lenke


szerző:
2017.08.28. 17:40
Elhunyt Lorán Lenke

Lorán Lenke életének utolsó éveiben már nem vállalt több szerepet. 1943-ban kezdődött színész pályafutása, több ismert filmben és színdarabban is szerepelt és 30 évig játszott a Vidám színpadon. Az elmúlt időszakban hosszú hónapokat töltött kórházban, idén februárban pedig egy műtéten is átesett. A Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész Lorán Lenke vasárnap délelőtt 90 éves korában hunyt el.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Nem volt baj az elhunyt focibíró egészségével

Nem volt baj az egészségével, ezt mondta az RTL Híradónak a pénteken meghalt focibíró lánya. A férfi fizikai felmérés közben vesztette életét Miskolcon. A szerencsi család szerint a szervezőknek nem lett volna szabad a hőségriadó idején, a déli órákban futófelmérést végezni. A HírTv-nek nyilatkozott egy már nem aktív bíró, aki azt mondta, csak idő kérdése volt, hogy mikor történik tragédia. Az MLSZ vizsgálatot indított.

ELHUNYT FOCIBÍRÓ: Lánya szerint édesapja jó egészségi állapotban volt

Nem volt baj az egészségével, ezt mondta Híradónknak annak a focibírónak a lánya, aki pénteken, fizikai felmérés közben halt meg Miskolcon. Lánya úgy tudja, az utolsó körben lett rosszul. Összeesett, és már nem tudták megmenteni az életét. A család szerint az édesapja a hőség miatt halt meg.

Az egész világon gyászolják a Linkin Park énekesét

Az egész világ értetlenül áll Chester Bennington halálhíre előtt. Egy generáció példaképe, 6 gyermek édesapja hunyt el. A Linkin Park énekese csütörtökön saját maga döntött úgy, hogy véget vet életének. 41 éves volt. Első és utolsó magyarországi koncert​jüket itt nézheti meg.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Esterházy Péterre emlékeztek

Humorral és derűvel - így érdemes emlékezni pályatársai szerint Esterházy Péterre. A Kossuth-díjas író egy éve halt meg, ennek apropóján 21 szerző olvasott fel. A világszerte elismert Esterházy Péter 66 évesen hunyt el, műveit 25 nyelvre fordították le.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való