Bulvár

Harry herceget csúnyán beégették a Critics Choice Awards átadásán

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 10:41

Úgy tűnik, hogy a sztárvilágnak kezd elege lenni a herceg és Meghan Markle körüli hírverésből.

Január 15-én tartották a Critics Choice Awards 2023-as díjátadó gáláját, ahol az est házigazdája egyértelművé tette, hogy habár Harry herceg frissen megjelent memoárja rengeteg szaftos pletykát tartalmaz, sokaknak már elegük van abból, hogy a csapból is ő folyik – írta meg a New York Post. Az est házigazdája a humorista Chelsea Handler volt, aki egy meglepő felvezetésbe fűzte bele a herceget:

Niecy Nash Betts-t jelölték a Dahmerben nyújtott alakításáért. A Dahmer lett a harmadik legnézettebb sorozat a Netflixen, összesen több, mint 1 milliárd órás nézettséggel. Ami pontosan annyi, mint amilyen hosszan azt kell hallgatnunk, ahogy Harry herceg a fagyott péniszéről beszél. Most már elég

– mondta Chelsea, mire a közönség nevetésben tört ki. 

 

Harry herceg Spare, azaz Tartalék című memoárjában mesélt arról, hogy egy az Északi-sarkra tett expedíció során súlyos fagyási sérüléseket szerzett, és bár az arca és a végtagjai viszonylag rendben meggyógyultak, a bátyja esküvőjén még sérült pénisszel vett részt. A könyv nagy botrányt kavart, mivel rengeteg olyan állítást tartalmaz, amiről eddig nem tudott a nyilvánosság, és kellemetlen helyzetbe hozza a királyi család több tagját is. Arról, hogy mennyire tudatosan és hogyan használja a herceg a médiát egy szakértő nyilatkozott a Reggeliben, arról pedig, hogy milyen az életét meghatározó traumái lehetnek Harry hercegnek Gál Viktor pszichológus mesélt:

 

Nyitókép: Scott Kowalchyk / CBS / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#díjátadó#beégés#tartalék#memoár#netflix

Címlapról ajánljuk