Bulvár

Harry herceg péniszén fagyási sérülés volt Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén

rtl.hurtl.hu

2023. január 6. 7:18

A privátszférára vágyó herceg sokat elárult a hímtagjáról.

Harry herceg elmesélte, hogy Vilmos herceg és Kate 2011-es esküvőjén fagyott pénisszel vett részt, adta hírül a LADBible.

Harry a legújabb, Spare címre hallgató emlékiratában felfedte, hogy miközben mindenki mosolygott ő közben péniszével küszködött.

Harry leírája, hogy egy Északi-sarkra tett expedíció során szerzett súlyos fagyási sérüléseket, a füle és az arca, valamint a végtagjai viszonylag rendben meggyógyultak, de a bátyja esküvőjén a pénisze még sérült volt.

Az út során Harry herceg 2 millió fontot gyűjtött a Walking with the Wounded brit jótékonysági szervezet akcióján. A rengeteg jótékony célra fordított pénzért nagy árat fizetett Harry: komoly fagyás okozta sérüléseket szerzett.

Hazaérve rémülten vettem észre, hogy a nemiszervemet megcsípte a dér.

– mondta Harry herceg.

A bizarr beszámoló itt még nem ért véget. Harry azt is leírja, hogy a sebek nagyon lassan gyógyultak, így elment orvoshoz, aki krémet írt fel neki. 

A herceg ezután arról mesélt, hogy sokáig azt pletykálták róluk a lapok, hogy ő és a testvére nincsenek körülmetélve, mivel Erzsébet királynő nem engedte. Harry elmondta, hogy ennek éppen az ellenkezője igaz. 

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#pénisz#fagy#vilmos herceg#esküvő

Címlapról ajánljuk