„A pénzt a család elé helyezed, Harry?” – videón, ahogyan kínosan eloldalog a hercegi párMég be sem mutatták dokumentumfilmjüket, máris hazugságon kapták őket.
Bulvár

„A pénzt a család elé helyezed, Harry?” – videón, ahogyan kínosan eloldalog a hercegi pár

rtl.hurtl.hu

2022. december 7. 12:11

Még be sem mutatták dokumentumfilmjüket, máris hazugságon kapták őket.

A sussexi herceg és hercegné New Yorkban kínos újságírói faggatózással szembesült tegnap este, írta meg a DailyMail. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Harry herceg és Meghan hercegné díjat vehettek ár antirasszista erőfeszítéseikért. A hercegné ruhája pedig önmagában kisebb botrányt robbantott. 

Harry herceget és Meghan Markle-t tegnap este jól hallhatóan arról kérdezték, hogy a pénzt a család elé helyezik-e. A kérdés apropója az, hogy hamarosan debütál szaftosnak ígérkező dokumentumfilm-sorozatuk, amelyben a királyi lét megpróbáltatásairól, a királyi család viselt dolgairól és a sajtó, szerintük túlzó érdeklődéséről is elrántják a leplet.

A kérdésre a pár nem adott közvetlen választ, annyi hallható, hogy Harry herceg valahogy úgy reagál:

Mennyi kérdés…

Majd angolosan távoznak:


A New York-i látogatás nem maradt erőteljes visszhang nélkül, mivel a pár környezetvédő mivolta ellenére magángéppel érkezett a városba. Az sem sokat segít helyzetükön, hogy a dokumentumfilmet még be sem mutatták, máris hazugságon kapták őket.

Nyitókép: Twitter

#Bulvár#meghan markle#netflix#harry herceg#díj#királyi család#ma

Címlapról ajánljuk