Bulvár

Meghan Markle és Harry herceg: még be sem mutatták, máris hazugságon kapták dokusorozatukat

rtl.hurtl.hu

2022. december 5. 9:18

Az előzetesben fotósok fenyegető hada látható, akik a hercegi párt „zaklatják”. Azonban kiderült, hogy a fotóriporterek valójában egy Harry Potter premiert fényképeztek.

Pár nap alatt már többmillióan nézték meg a Meghan Markle és Harry herceg közös életéről szóló dokumentumfilmsorozat előzetesét, ami alapján úgy látszik, komoly dráma várható. A trailerben például Harry arról beszél, hogy senki sem tudja, hogy mi zajlik a színfalak mögött, és közli, hogy „mindent meg kellett tennem a családom védelmére”.

Mielőtt ez utóbbit mondta, egy fénykép jelent meg az előzetesben, amin fotósok fenyegető hada látható, akik éppen egyszerre készítenek fényképeket – látszólag Meghanról, és Harryről – utalva a párt követő agresszív médiafigyelemre.

A The Sun brit bulvár lap azonban kiderítette, hogy a kérdéses fényképen látható fotósok egyáltalán nem Meghant és Harryt fotózta. Sőt, még csak nem is a királyi család bármelyik tagját. Az ugyanis az utolsó Harry Potter-film londoni premierjén készült, 2011-ben - öt évvel azelőtt, hogy a pár találkozott volna.

A fotósok között látható a The Sun egyik fotóriportere, Doug Seeburg is, aki a lapnak elmondta, a királyi család egyik tagja sem volt jelent az eseményen. Seeburg közölte, hogy az előzetes arra utal, hogy a fotósok a párról készítettek fényképeket, de az „ostobaság”, és „nemtörődöm fényképkeresésként” jellemezte, hogy azt a fotót használták fel a trailerben.

A The Sun az esettel kapcsolatban megjegyzi, hogy az Almany képügynökség oldalán a „paparazzi” keresőszóra az előzetesben használt fénykép az első találat.

Nyitókép: YouTube/Netflix

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#meghan&harry#dokumentumfilm

Címlapról ajánljuk