Bulvár

Meghan Markle szemkápráztató ruhában gálázott, máris kikezdték miatta

rtl.hurtl.hu

2022. december 7. 7:27

Katalin hercegné néhány napja egy nagyon hasonló kreációban aratott osztatlan sikert Bostonban.

Antirasszista díjat vett át New Yorkban Meghan Markle sussexi hercegné és férje, Harry herceg. A Daily Mail beszámolója szerint a pár nem fogta vissza magát, a herceg nyilvánosan átölelte feleségét, mielőtt pedig a színpadra léptek, megfogták egymás kezét. 

A színpadon Harry herceg a történetmesélés fontosságáról beszélt, mondván: Végső soron olyan világban élünk most, ahol a tapasztalatok megosztásának és a történetek megosztásának óriási hatása van. Hozzátette: fontos vállalni, ha valaki befolyásos, vezetői vagy egyéb pozícióban van. A lap szerint a hercegi pár nagyon élénk volt, a színpadon néha közös nevetésben törtek ki, máskor pedig szeretetteljes érintéseket váltottak.

A gála exkluzivitását mutatja, hogy akár 1 millió dollárért is voltak rá jegyek. A hercegi pár a Robert F. Kennedy Emberi Jogi Alapítvány emberi jogi díját vette át, amely korábbi díjazottjai között Barack Obama és Hillary Clinton is megtalálható. A színpadon Kerry Kennedy, az alapítvány elnöke és névadójának lánya kérdezte a házaspárt.

A lap szerint Meghan hercegné Katalin walesi hercegné stílusából merített, mivel egy merész, váll nélküli fehér ruhát vett fel, combig érő slicceléssel. Mindössze néhány nappal azután, hogy Katalin hercegné egy majdnem ugyanilyen ruhát viselt a bostoni Earthshot-gálán.  

Meghan hercegné egy egyedi tervezésű Louis Vuitton ruhát viselt, hozzá fekete doboztáskát, hosszú, arany fülbevalót és fekete magassarkút választott:

Meghan Markle szemkápráztató ruhában gálázott, máris kikezdték miatta
Meghan, Sussex hercegnéje, Harry herceg, Sussex hercege, Kerry Kennedy, Frank Baker és Michael Polsky a 2022-es Robert F. Kennedy emberi jogi Ripple of Hope gálán 2022. december 6-án New Yorkban. -  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images 

Ez pedig Katalin hercegné kölcsönzött ruhája, amelyet Bostonban viselt:

Meghan Markle szemkápráztató ruhában gálázott, máris kikezdték miatta
Katalin walesi hercegné és Vilmos walesi herceg részt vesznek az Earthshot Prize 2022-es díjátadóján 2022. december 2-án Bostonban, Massachusetts államban. - Fotó: Mike Coppola / Getty Images

Nyitókép: Fatih Aktas / Anadolu Agency / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#katalin hercegné#ruha

Címlapról ajánljuk