Meghan és Harry magánrepülővel utaztak New Yorkba, hogy átvegyenek egy díjatCsütörtökön mutatja a Netflix Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmjét, amiért máris kaptak egy rasszizmus elleni küzdelemért járó díjat.
Bulvár

Meghan és Harry magánrepülővel utaztak New Yorkba, hogy átvegyenek egy díjat

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 14:28

Csütörtökön mutatja a Netflix Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmjét, amiért máris kaptak egy rasszizmus elleni küzdelemért járó díjat.

Először kapták lencsevégre Harry herceget és Meghan Marklet, mióta megjelent a hatalmas botránnyal fenyegető dokumentumfilmjük előzetese.

Az egyperces trailerben számos, a párról készült közös fotó látható, de úgy tűnik, a drámai részletek sem maradnak majd ki a sorozatból. A Harry & Meghant Liz Garbus rendezte, és úgy tudni, hogy Sussexék a királynő halála után szerették volna, ha a bemutatót elhalasztják, ám ebbe nagy valószínűséggel a Netflix nem ment bele.

A friss fotókon Harry egy kigombolt fehér ingben, hátizsákkal a vállán, Meghan pedig kirobbanó mosollyal az arcán szállt be egy városi telepjáróba. Nem véletlen az örömük, ugyanis egy díjátadóra érkeztek New Yorkba, ahol a hamarosan megjelenő dokumentumfilmjükért kapnak elismerést a The Ripple of Hope gáláján, melyre 1 millió dollárért (394 millió forintért) is árultak jegyeket.

A DailyMail szerint magánrepülővel érkeztek a városba és a rasszizmus elleni hősies kiállásukért kapják a díjat. Korábbi díjazottak között van egyébként Joe Bide, Barack Obama és Hilary Clinton is.

Feltételezhető, hogy a királyi család nem fog gratulálni a díjhoz, ugyanis már válságtanácskozást is összehívtak a hamarosan megjeleni film miatt.

Meghan és Harry magánrepülővel utaztak New Yorkba, hogy átvegyenek egy díjat
Forrás: BackGrid/DailyMail

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#díj#new york#magánrepülő#netflix#királyi család#brit#amerika

Címlapról ajánljuk