Bulvár

Meghan és Harry magánrepülővel utaztak New Yorkba, hogy átvegyenek egy díjat

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 14:28

Csütörtökön mutatja a Netflix Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmjét, amiért máris kaptak egy rasszizmus elleni küzdelemért járó díjat.

Először kapták lencsevégre Harry herceget és Meghan Marklet, mióta megjelent a hatalmas botránnyal fenyegető dokumentumfilmjük előzetese.

Az egyperces trailerben számos, a párról készült közös fotó látható, de úgy tűnik, a drámai részletek sem maradnak majd ki a sorozatból. A Harry & Meghant Liz Garbus rendezte, és úgy tudni, hogy Sussexék a királynő halála után szerették volna, ha a bemutatót elhalasztják, ám ebbe nagy valószínűséggel a Netflix nem ment bele.

A friss fotókon Harry egy kigombolt fehér ingben, hátizsákkal a vállán, Meghan pedig kirobbanó mosollyal az arcán szállt be egy városi telepjáróba. Nem véletlen az örömük, ugyanis egy díjátadóra érkeztek New Yorkba, ahol a hamarosan megjelenő dokumentumfilmjükért kapnak elismerést a The Ripple of Hope gáláján, melyre 1 millió dollárért (394 millió forintért) is árultak jegyeket.

A DailyMail szerint magánrepülővel érkeztek a városba és a rasszizmus elleni hősies kiállásukért kapják a díjat. Korábbi díjazottak között van egyébként Joe Bide, Barack Obama és Hilary Clinton is.

Feltételezhető, hogy a királyi család nem fog gratulálni a díjhoz, ugyanis már válságtanácskozást is összehívtak a hamarosan megjeleni film miatt.

Meghan és Harry magánrepülővel utaztak New Yorkba, hogy átvegyenek egy díjat
Forrás: BackGrid/DailyMail

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#díj#new york#magánrepülő#netflix#királyi család#brit#amerika

Címlapról ajánljuk