Bulvár

Asztalt csapkodva követelhetik Harry hercegék a Netflixtől a dokumentumfilm-sorozatuk késleltetését

rtl.hurtl.hu

2022. november 15. 12:54

Várnának vele 2023-ig, de a Netflix már a jövő hónapban műsorra tűzné.

Ismét áll a bál Harry herceg és Meghan Markle körül. A brit bulvársajtó szerint most az borzolja a kedélyeket, hogy a sussexi hercegi pár késleltetni szeretné a dokumentumfilm-sorozatuk megjelenését, de a Netflix ebbe nem akar belemenni. 

Azt szeretnék, ha a Netflix csak jövőre tűzné műsorra, a streaming platform azonban már a jövő hónapban elérhetővé teheti a sorozatot. A The Sun-nak egy forrás azt mondta, hogy Harry herceg stábja „tombolva” próbálja átvinni az akaratát a Netflixen, idézte a Yahoo. 

Hogy pontosan mi indokolná a Harryékről szóló dokumentumfilm-sorozat késleltetését, egyelőre nem világos. Vannak, akik szerint a hercegi pár először a január 10-én megjelenő Harry herceg-memoár visszhangjára összpontosítaná az energiáit. 

De arról is szó lehet, hogy Erzsébet királynő halála után ki szerették volna vágatni azokat a részeket, amelyek negatív fényben tüntették fel Károly királyt, Kamilla királynét, Vilmos herceget és Katalin hercegnét, de a produkció ezt nem akarta, mert az a megjelenés késleltetését jelentette volna. Hogy végül kivágatták, netán újraforgatták-e a botrányos részeket, nem tudni. 

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#netflix#dokumentumfilm#memoár#brit királyi család

Címlapról ajánljuk