Bulvár

Baba-mama tábort szervezett Berki Mazsi, 282 ezer forint a páros beugró

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 16. 21:25

Ezért viszont jár meditáció, sőt meditáció a barlangfürdőben is.

Baba-mama tábort, illetve inkább klubot szervezett Berki Mazsi. A lánya és saját neve összegyúrásából Emmazsi Baba-Mama & Családi tábornak nevezett eseményt a Bambara Hotelben tartják szeptember végén.

A páros beugró két főre 282 ezer forintba kerül, de a hat éven aluliak számára ingyenes az esemény.

A 6-13 év közötti gyerekeknek 20 500 forint egy éjszaka, a 14 év felettieknek pedig 28 500. Arról nincs hír, hogy az egyedülálló szülőket mennyiért fogadják.

A programokat többek között Feller Adrienne szépségterapeuta és Nagy Anna jógaoktató tartják. Lesz kibeszélő est, meditáció (barlangfürdőben is), babaúsztatás, kirándulás és szabadtéri programok is.

Mazsi a program leírásában így fogalmaz: „Megkérdőjelezhetetlen igazság, hogy az anyaság, a babavárás és maga a babázás, aztán a gyermeknevelés CSODÁLATOS, semmihez sem hasonlítható dolog. DE! Mégis, mindannyian, akik anyák, apák, szülők vagyunk, pontosan tudjuk az árnyoldalait. Így született meg a fejemben, hogy létrehozok valamit, ahol hasonlóak vagyunk, ahol elengedhetjük végre magunkat, nincs mit szégyellni, rejtegetni, titkolni, hiszen egymás előtt és egymás között vagyunk! Közösségben, Szeretetben!”

Hozzátette:

Ezért hoztam létre az első EMMAZSI baba- mama & családi tábort. DE lehet nem is tábornak hívnám, hanem Klubnak! Mert hogy az EMMAZSI egy valódi klub! Igaz, kicsit hosszabbra nyúlik, mint egy megszokott kávézós klubdélután, de végül is pont ez a szép és különleges benne!

Korábban beszámoltunk Berki Mazsi luxusautójáról, új párjáról és az erőszakról, amit a hírek szerint májusban elhunyt férjétől, Berki Krisztiántól szenvedett el, valamint a megcsalási pletykákról is.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#Berki Mazsi#tábor#luxus#hotel#meditáció

Címlapról ajánljuk