Bulvár

Bors: Berki Krisztián hasba rúgta Mazsit

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 6. 6:10

A lap szerint a celeb tavaly ősz óta bántalmazta párját.

Berki Krisztián tavaly ősz óta bántalmazta párját, Mazsit, egy ponton pedig hasba is rúgta, írja a Bors. Emlékeztetnek: múlt hétfőn került nyilvánosságra az, hogy Mazsi két nappal az influenszer halála előtt rendőrt hívott rá.

Most korábbi szomszédai azt nyilatkozták, hogy a pár sokat veszekedett, egy idő után eldurvult a viszonyuk. „Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, – bár nem szerettük volna hallani – és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást...” – mondták.

A szomszéd szerint tavaly karácsonykor „szabadult el a pokol”, amikor a pár kislánya mindössze egy hónapos volt. Berki „megint agresszíven érkezett haza”, szerinte az edzéshez használt szer miatt. „Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító.”

Felidézte:

A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is.

Ám ezután sem hívott rendőrt, hanem kiment a teraszra sírni. Szülei később véletlenül szereztek tudomást az esetről, amit Mazsi egy barátnőjének mesélt el. Viszont később egy alkalommal Berki édesanyja is szemtanúja volt a verésnek.

„A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát, egy megveszekedett vasat sem fizetett, – ezért hallották az új szomszédok, hogy állandóan a pénz miatt veszekednek – mindent Mazsi állt. A rezsit, a kocsi törlesztőket, az élelmiszert” – mondta a szomszéd. A lap megkereste Berki Mazsit is az ügyben, de ő nem nyilatkozott.

Korábban a Fókusz arról tudósított: Berki Krisztián özvegye megrendítő videóban, könnyek között mondta el, miért utazott egészen Baliig, hogy feldolgozza férje halálát. Ekkor azt mondta: „Azon kevesek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni az embert, akit annyian utáltak.”


Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

#Bulvár#berki krisztián#berki mazsi#erőszak#bántalmazás#háztartáson belüli erőszak#rúgás#halál

Címlapról ajánljuk