Bulvár

Blikk: Berki Mazsi rendőrt hívott Krisztiánra a halála előtt, börtönbe akarta juttattni

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 5. 7:24

Mazsit csak ritkán látták és hallották a lapnak nyilatkozó szomszéd, olyankor viszont tőle zengett a társasház. Azt állítja, Berki Krisztián a halála előtt néhány nappal az erkélyen sírt.

Berki Krisztián édesanyja korábban elmondta, hogy a celeb életének utolsó két évét pokollá tette a felesége, Berki Mazsi. A Blikket az ügy kapcsán megkereste Berkiék szomszédja, aki elmondta: a tragédia előtt valóban nagyon megromlott a kapcsolat Mazsi és Krisztián között.

Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház.

– mondja a szomszéd.

 A neve elhallgatását kérő szomszéd szerint Berki alapvetően nyugodt ember volt, de mikor a felesége megjelent, akkor üvöltözést, ajtócsapkodást lehetett hallani a lakásukból.

Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől.

idézi a Blikk a szem- és fültanút.

A szomszéd elmondta, hogy utoljára Berki halála előtt két nappal látták a lakásban Mazsit, aki börtönnel fenyegette a celebet. Állítólag ezután Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz. Egy másik lakó szerint Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit.

Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele

– mondta egy másik szomszéd.

A Blikk felkereste a rendőrséget, hogy valóban kihívták-e őket a helyszínre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy néhány nappal a tragédia előtt valóban riasztották őket a helyszínre.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#berki krisztián#berki mazsi#rendőr#börtön

Címlapról ajánljuk