Életmód

Új párja lehet Berki Mazsinak – „Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben”

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 13. 17:24

Egy fiatal, vidéki vállalkozó oldalán látták Berki özvegyét.

Egyre több jel utal arra, hogy Berki Mazsi új párkapcsolatba kezdett – írja a Blikk

Korábban Berki özvegye az ismert producer, Kovács Dániel társaságában jelent meg egy sajtóeseményen, ám azóta kiderült, köztük nincs semmi, egy másik férfinak viszont a lap információi szerint néhány hónapja valóban sikerült közel kerülnie az egyedülálló édesanyához.

A Blikknek több olvasó is jelezte, hogy Berki Mazsit többször látták Budapesten egy magas, izmos férfi társaságában. Legutóbb a múlt hét végén buliztak együtt a Club Heavenben.

Látszott rajtuk, hogy nagyon odavannak egymásért. Csókolgatták és ölelgették egymást. Úgy tűnt, Mazsinak sikerült továbblépnie

– mondta az egyik szemtanú.

A Blikknek egy Mazsihoz közel álló informátor azt is elárulta, hogy a férfit Zoltánnak hívják, és való igaz, hogy már Balin, valamint a Balatonon is együtt nyaraltak.

„Vidéken él, és sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya” – mondta az informátor.

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

#Életmód#berki mazsi#berki krisztián#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk