Bulvár

Luxusautóban fényképezték le Berki Mazsit

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. szeptember 16. 12:12

Berki Krisztián özvegye egy 75 milliós Mercedes AMG G63 V8 biturbó terepjárót vezet, igaz az orosz maffiózók által is kedvelt autó feltehetően nem az övé.

Egész lesifotósorozatot közölt a Blikk pénteken Berki Krisztián özvegyéről. A lap képein Berki Mazsi egy legalább 75 millió forintba kerülő Mercedes AMG G63 V8 biturbó terepjáróval látható, amint vezeti azt, illetve ki- és beszáll a sofőroldalon.

A Blikk úgy tudja, hogy az autót nem Berki Mazsi vette, erre nem is lenne anyagi lehetősége, mivel Berki Krisztiánnal nem is éltek valójában olyan luxuskörülmények között, mint amit Facebookon, Instagramon mutattak.

A lap szerint jelenleg Berki Mazsi egy „jól menő vidéki üzletemberrel van együtt”, ennek köszönhető, hogy a képeken látható nagy értékű autóval járhat, amit feltehetően új barátja – Berki Krisztián egyik volt ismerőse – bocsátott rendelkezésére.

A Mercedes AMG G63 terepjáró státuszszimbólumnak számít, a 444 korábbi sikke szerint Oroszországban a szervezett bűnözés fejesei járnak vele előszeretettel, míg Magyarországon a kormányhoz közelálló politikai és gazdasági szereplők kedvenc autótípusa.

Nyitókép: Philip Toscano / PA Images via Getty Images

#Bulvár#Berki Mazsi#terepjáró#mercedes#berki krisztián

Címlapról ajánljuk