Bulvár

Berki Krisztián édesanyja Mazsiról: Ez a nő összevissza hazudozik

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 7. 7:47

Minden reggel rettegve néz körül az interneten, hogy aznap milyen hírek jelentek meg elhunyt fiáról. Szerinte fia soha nem ütötte meg Mazsit, akitől válni akart. Berki egyik barátja szerint is boldogtalan volt házassága, amiből „néha ki is kacsintott”.

A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni

mondta el a Blikknek Berki Krisztián édesanyja. Júlia szerint fia és Mazsi a házasságuk elején még tényleg szerették egymást, de amikor a feleség terhes lett, minden megváltozott.

Folyton csak pénzt követelt a fiamtól, veszekedett vele, majd ott is hagyta őt. Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott.

Az elmúlt napokban a volt szomszédok arról számoltak be a Borsnak és a Blikknek, hogy a pár sokat veszekedett, és Mazsi még rendőrt is hívott Berkire két nappal a celeb halála előtt. Az egyik szomszéd szerint Berki alapvetően nyugodt ember volt, de mikor a felesége megjelent, akkor üvöltözést, ajtócsapkodást lehetett hallani a lakásukból, és „nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele.”

Egy másik szomszéd viszont arról számolt be, hogy Berki volt agresszív, és volt, hogy „dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is.” A szomszéd szerint a pénz miatt veszekedtek és „mindent Mazsi állt: a rezsit, a kocsi törlesztőket, az élelmiszert”. Egy másik szomszéd szerint pedig Mazsi „üvöltözve pénzt követelt Berkitől”.

Berki édesanyja a Blikknek kijelentette, hogy a fia nem verte Mazsit:

Ez nem igaz, a fiam soha nem ütötte meg Mazsit. Ez a nő összevissza hazudozik, amiből már nagyon elegem van.

A Blikknek Berki több barátja is panaszkodott, hogy a férfi a házassága után nagyon eltávolodott tőlük. Egyikük szerint Berki az elmúlt években nagyon megváltozott, elkezdett „bizonyos szereket használni”, az italhoz is „többször nyúlt bánatában”, és „néha ki is kacsintott a házasságából, amelyben boldogtalannak érezte magát.”

Korábban a Fókusz arról tudósított: Berki Krisztián özvegye megrendítő videóban, könnyek között mondta el, miért utazott egészen Baliig, hogy feldolgozza férje halálát. Ekkor azt mondta: „Azon kevesek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni az embert, akit annyian utáltak.”

Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#berki krisztián#berki mazsi#házasság#veszekedés

Címlapról ajánljuk