Bulvár

Meghan Markle legújabb beszéde semmiről sem szólt, csak magáról

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 6. 12:36

Több elemző is meglepődött, hogy mennyire eltért a témától a híresség.

Meghan Markle és férje, Harry herceg ismét az Egyesült Királyságban tartózkodnak egy rövid időre, mivel több eseményen is részt vesznek majd. A fogadtatásuk megosztó, ahogy arról beszámoltunk, Harry bátyja, Vilmos herceg például nem hajlandó találkozni az öccsével.

Az események sorozatát a One Young World Summit szervezet rendezvénye nyitotta meg, ahol Meghan is beszédet mondott, körülbelül kétezer ember előtt. A beszéd témája a nemek egyenlősége lett volna, azonban Meghan inkább csak magáról beszélt az előadása alatt – írja a Daily Mail. 7 perces beszéde alatt 54 alkalommal hivatkozott magára, ami azt jelenti, hogy percenként majdnem nyolcszor hangzott el az, hogy „én”. Erre egy testbeszéd elemzéssel foglalkozó szakember hívta fel a figyelmet Twitteren, sárgával jelölte a részeket, ahol Meghan magáról beszélt:


Meghan főként a saját élményeit taglalta, hogy milyen az élete Harry herceg mellett, hogy milyen anyának lenni, és hogyan változott meg az élete – célozva ezzel a királyi családdal való viszonyára, és a Megxitre.

Azt is részletezte, hogy hogyan vált aktivistává és befolyásos szereplővé a politikában, és ezek mellett csak egyetlen anekdotát mondott el az eredeti témáról.

Elképzelni se tudom, hogy az a kétezer ember egy szót is értett abból, amiről Meghan beszélt. Semmi értelme nem volt. Csak róla és a hozzá kapcsolódó dolgokról. Nem hinném, hogy ő maga tudta, miről beszél. Csak »én, én én« és öndicséret volt az egész.

– mondta a beszédről a Majesty Magazine főszerkesztője a The Sunnak.

Több szakértő is megvádolta Meghant, hogy a beszédének nem volt igazi tartalma, és csak a színészi tehetségét fitogtatta. „A barátaiból álló közönség természetesen megtapsolta a kissé lapos és semmitmondó történeteit a feleséglétről és az anyaságról, de fogalmam sincs, hogy igazából miről beszélt.” – mondta Phil Dampier, a királyi család egyik írója.

„A beszéd igazából róla szólt. Csak arra használta, hogy magáról mesélhessen, meg arról, hogy miként került kapcsolatba a szervezettel, de a közönség gyakorlatilag semmit nem tudott meg arról, hogy ők hogyan használják ki a bennük rejlő lehetőségeket.” – folytatta Dampier.

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#beszéd#királyi család#visszatérés

Címlapról ajánljuk