Bulvár

Vilmos herceg nem hajlandó találkozni az öccsével

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 5. 14:02

Fél, hogy Harry felvételt készít arról, amit mond neki.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle egy dokumentumfilmet és egy memoárt is terveznek megjelentetni az elkövetkezendő hónapokban, ami feltehetően még tovább rontja majd a a fiatal pár és a királyi család többi tagja közötti viszonyt.

A jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban élő pár szombaton érkezett meg Angliába, ahol több rendezvényen fognak részt venni és beszédet tartani, azonban a királyi család tagjaival nem találkoznak – írja a Daily Mail.

Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton a hírek szerint azért fogják kerülni Harry és Meghan társaságát az angliai tartózkodásuk alatt, mert félnek, hogy az általuk elhangzottakat Harry és Meghan felhasználná ellenük a készülő memoárjukban és dokumentumfilmjükben.

Elvesztették az esélyét annak, hogy a királyi család megbízzon bennük, mivel fennáll a lehetőség, hogy felveszik a beszélgetéseket, és felhasználják ellenük”


– mondta Angela Levin, a királyi család biográfusa a The Sun-nak. Állítása szerint Vilmos nem bízik meg Harryben, ami a „saját hibája, amiért folyton túloznak, és gorombák”.

Vilmos herceg és családja mellett a saját apjával sem fog találkozni a hazatérő Harry herceg. Károly herceg ugyan meghívta Harryt és Meghant, hogy a gyerekeikkel együtt szálljanak meg nála a birtokán, azonban Harryék „a meghívást elutasították, mint máskor is”.

A királyi család tagjainak viszonya feltehetően változatlan marad mindaddig, amíg meg nem jelenik Harry memoárja és Meghannal közös dokumentumfilmjük, ami a hírek szerint a szerelmük történetét mondja majd el. A királyi család szeretett volna mindkét műből megkapni 1-1 darabot a megjelenés előtt, azonban erre nem kaptak lehetőséget, így ők is akkor olvashatják majd a róluk szóló pikáns részleteket, amikor a nagyközönség.

Nyitókép: Dominic Lipinski - WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#vilmos herceg#károly herceg#kate middleton#meghan markle#királyi család#bizalom

Címlapról ajánljuk