Bulvár

Meghan Markle ma ünnepli 41. születésnapját

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 4. 12:27

Harry herceg amerikai felesége hullámvölgyekkel teli életutat járt be.

Bőven kijutott a botrányokból Meghan Marklenek, aki augusztus 4-én ünnepli 41. születésnapját. A színésznőből lett hercegné, majd a brit királyi család legmegosztóbb szereplője először igazi sztárként tündökölt Nagy-Britanniában és sokan nagy reményeket fűztek hozzá. A királyi család avittas szokásait felhagyva azonban reformációba kezdett és a családtól elszakadva Amerikába költözött Harry herceggel, ahol azóta is ünnepelt sztárokként élik mindennapjaikat.

Meghan Markle és a rasszizmus

2021-ben Oprah Winfrey interjújában már céloztak rá, hogy Harry családjából valaki rasszista megjegyzést tett a fiukra, Archie-ra. Egy jelenleg is készülő botránykönyvből azonban kiderült, hogy főleg Kamilla hercegnére gondoltak, amikor a faji megkülönböztetésről beszéltek.

Hát nem lenne mókás, ha a gyereketeknek vörös afro frizurája lenne?

– kérdezte Harrytől a mostohaanyja. A herceget kezdetekben csak megmosolyogtatta ez a komment, de Meghan nyomására megváltoztatta az álláspontját.

Megszakított kapcsolat David Beckhamékkel

Harry herceg és David Beckham köztudottan évtizedes barátok voltak, azonban mint a herceg sok más emberi kapcsolata, ez is megszakad az évek múlásával. Ez annak tudható be, hogy Meghan a fejébe vette, hogy a focista felesége, Victoria pletykált róla a sajtónak. Ezeket a vádakat természetesen tagadta a Beckham család, akik azzal védekeztek, hogy ők segítettek a legtöbbet az amerikai színésznő beilleszkedését Londonban. Meghant azonban ez nem hatotta meg és megszakított minden kapcsolatot velük, férjét pedig arra kötelezte, hogy hasonlóképpen tegyen ő is.

Banánra írt üzenetek a prostituáltaknak

Egy brit szexmunkásoknak tartott jótékonysági napon Meghan úgy gondolta, hogy jó ötlet, ha a felajánlott élelmiszercsomagokban található banánokra kis üzeneteket ír. A gyümölcsökre felvésett „Erős vagy” és a „Bátor vagy!” jókívánságok azonban balul sültek el és visszás érzéseket váltottak ki az emberekből. A közvélemény nem igazán értette ugyanis, hogy Meghan hogyan nem vehette észre, hogy a banán nem a legjobb választás egy ilyen alkalomra.

Ez is érdekelheti:

Nyitókép: Gettyimages/Chris Jackson

#Bulvár#meghan markle#brit királyi család#születésnap#amerika#életút

Címlapról ajánljuk