Bulvár

Meghan Markle csak háttérnek használta az afrikai gyerekeket?

rtl.hurtl.hu

2022. július 23. 8:06

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Meghan Markle-ről Tom Bower botránykönyvéből.

Tom Bower, a Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors (Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok háborúja) írója, azt állítja Meghan Markle-ről, hogy csupán háttérnek használta az afrikai gyerekeket a divatfotóihoz, amikor 2016-ban Ruandába utazott, hogy egy kutakat építő jótékonysági szervezet munkáját népszerűsítse – írja a Daily Mail.

Brenda Surminski elmondta Bowernek, hogy a film producereként Afrikába utazott volna a színésznővel, azonban végül nem tudott vele tartani. Meghan ragaszkodott hozzá, hogy a producer helyett a magyar származású kanadai divatfotós, Gabor Jurina kísérje el, valamint a marketinges csapata mellett egy saját fodrász és sminkes is elutazott vele. Így Meghan első osztályon, több bőröndnyi ruhával indult el Ruandába, hogy a kutak építését népszerűsítse.

Bower azt állítja, hogy a jótékonysági film forgatása után Meghan órákra eltűnt a fotóssal, aki a tökéletesen kisminkelt és felöltözött színésznőt fotózta, ahogy az mosolyogva a gyerekeket ölelgette. Bower szerint ez sokaknak feltűnt, és nem nézték jó szemmel.

Elképesztő volt, hogy a celebek a távoli afrikai falut használják egy divatfotózás hátterének.


Akkoriban Meghan Markle is beszámolt az utazásról a The Tig nevű – már inaktív – blogján. Elmondta, hogy felosztotta az idejét a hollywoodi munka és a jótékonykodás között.

Az életem megoszlik a menekülttáborok és a vörös szőnyeg között, de ez a két világ megfér egymás mellett

– mondta a színésznő. 

Meghan azt is elmondta, hogy mindig is dolgozó nő akart lenni, a humanitárius munka pedig táplálja a lelkét és célt ad neki.

Bár Bower elismeri, hogy az információt nem olyanoktól szerezte, akik közel állnak Meghanhöz, ragaszkodik hozzá, hogy csak igaz dolgokat írt meg a könyvében. Állítása szerint Meghan megtiltotta a hozzá közel állóknak, hogy beszéljenek az íróval, aki így is nagyjából 80 emberrel interjúzott.

Meghan Markle még nem reagált a támadásokra.

Nyitókép: Brenton Geach / Gallo Images / Getty Images

Címlapról ajánljuk