Bulvár

Kiakasztotta az embereket Gordon Ramsay új videója, amiben személyesen választja ki, melyik bárányt öljék le

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 15:57

„Nyami-nyami, melyikőtök megy először a sütőbe?” – kérdezi tenyerét dörzsölgetve a nagyon is élő bárányoktól a sztárséf. 

 

Sokan talán nem szívesen gondolnak rá a legfinomabb falatok elfogyasztásakor, hogy a hús, amit éppen esznek, milyen folyamat eredményeként került a tányérjukra, akiket meg nagyon is foglalkoztat a kérdés, egyebek mellett az állatok védelme miatt dönthetnek úgy, hogy vegetáriánusok lesznek.

Mindenesetre Gordon Ramsay TikTokra feltöltött új videója a jelek szerint mindenkinél alaposan kiverte a biztosítékot, nem csak a vegáknál. 

A világhírű séf ugyanis tenyerét dörzsölgetve közelít a bárányokhoz, hogy az állatok közül kiválassza azt, amelyikből finom fogásokat fog készíteni. 

„Nyami-nyami, melyikőtök megy először a sütőbe?” – kérdezte Ramsay az állatok felé közelítve, sejtelmes mosollyal az arcán, mire a bárányok megijedtek, és menekülni kezdtek a séf elől.

„Nem vagyok vegán vagy vegetáriánus, de ez átlép egy határt” – írta egy felháborodott hozzászóló a brit bulvársajtó gyűjtése szerint. Más azt üzente a séfnek, hogy ne játsszon az ételével, valaki meg arra kérte a hírességet, hogy hagyja békén a bárányokat. 

Oké, azt hiszem, hogy Gordonnak tényleg elment az esze. Valaki tegyen valamit, még mielőtt túl késő lesz 

– írta egy másik felháborodott követő.

És akkor íme a videó:

@gordonramsayofficial

The Lamb sauce was still not found in the making of this video…..

♬ original sound - Gordon Ramsay

Nyitókép: Jason Mendez/WireImage

#Bulvár#séf#sztárséf#gordon ramsay#bárány#állat#hús#vegetáriánus#vegán#vega

Címlapról ajánljuk