Bulvár

Folytatódik a botrány – Majka reagált Curtis vádjaira

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 13:57

A rapper közösségi oldalán válaszolt Curtisnek, és úgy tűnik, itt még nincs vége.

„A teljes igazságot egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék, ahol most éppen, hogy segítségre lenne szükség” – írta Majka Facebook oldalán, miután Curtis a Borsnak adott interjújában komoly vádakkal illette.

Majka bejegyzése azt állítja, hogy az ő és Curtis szétválásával kapcsolatban vannak még olyan részletek, amik nem láttak napvilágot, és a rapper azt mondja, hogy nem is szeretné ezeket kiteregetni.

Ahogy arról beszámoltunk, Curtis azt nyilatkozta, hogy Majka mellett mindig második ember volt, és úgy érezte, hogy átverték és kihasználták a közös munka során. Ezekre a vádakra reagált most Majka, aki úgy érzi, hogy kettejük kapcsolatát csak az idő hozza majd rendbe, és ezért nem is hajlandó magát mentegetni a nyilvánosság előtt.

A rapper arra is utalt a posztjában, hogy Curtis továbbra sem egy megbízható fellépő, hiszen az ominózus villányi koncertjükön is Curtis volt az, aki nem jelent meg. Curtis úgy fogalmazott, hogy egyszerűen csak betelt nála a pohár, és nem akart Majkával közösen színpadra állni, azóta azonban több koncertet is lemondott.

Az egyetlen félelmem, hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket.
Ne így legyen… 

– írta Majka, arra célozva, hogy Curtis esetleg más koncerteket is lemondhat a közeljövőben.

Majka teljes bejegyzése a Facebook oldalán olvasható.

Nyitókép: Czeglédi Zsolt / MTI

#Bulvár#majka#curtis#igazság#interjú#vád

Címlapról ajánljuk