bulvár

Curtis kifakadt: Második ember voltam hosszú éveken át

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 7:49

Tisztázta a kábítószerfogyasztásáról szóló pletykákat is.

„Fontos tisztáznom már az elején, hogy három éve nem nyúltam kábítószerhez!” – mondta a Borsnak Curtis, akit egyebek mellett arról faggattak, hogy miért nem jelent meg Majkával közös villányi koncertjükön.

Hozzátette: Majkával 12 évig dolgoztak együtt, az első balhénk után három évvel ő hívta vissza, ő kereste meg . „Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned…” – fogalmazott. A rapper egyenesen úgy fogalmazott:

Második ember voltam hosszú éveken át, úgy érzem, itt volt az ideje annak, hogy szétváljon az utunk.

Curtis magyarázata szerint nem tudta, és már nem is akarta kezelni ezt a helyzetet, 

nem volt kivel megbeszélnem, és egyszerűen túlcsordult az a bizonyos pohár. Felhívtam Petit, hogy nem megyek. Ennyi történt, nem több.

Azt nem tudta meg mondani, hogy Majka miért írta azt, hogy a pletykák igazak. Arra viszont volt magyarázata, hogy ő miért fogalmazott úgy, hogy meg kell gyógyulnia.

„Egyszerűen csak rosszul fogalmaztam, azért is szedtem le, mert hülyeséget írtam. Én egy érzelmek által vezérelt ember vagyok, ami néha nem biztos, hogy célravezető. Nem az eszemre, hanem a szívemre hallgatok. Rosszulesett, amit Peti írt, én mégis arra szeretnék emlékezni, amit közösen elértünk” – fogalmazott.

Nyitókép: Vasvári Tamás / MTI

#bulvár#curtis#majka#koncert#rapper

Címlapról ajánljuk