Kultúra

Curtis nélkül lépett fel Majka Villányban

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. július 9. 11:04

Nem tudni miért, de a Baranya megyei koncerten nem jelent meg a korábban drogproblémákkal küzdő Curtis.

Közös turnén járja az országot Majka és Curtis, de péntek este a duó villányi fellépésén nem volt jelen az újpesti rapper, vette észre a 24.hu.

A váratlan változásról senki nem közölt előre semmilyen tájkoztatást, se Majka, se Curtis, se a Villányi Rozé Fesztivál.

A közös villányi koncertre Majka és Curtis is várta a rajongókat, legalábbis erről árulkodik, hogy mindkét rapper Instagramján kedvcsináló beharangozót tett közzé még pénteken. Curtis maga azt írta, hogy

MAJKA & CURTIS turné heti állomások: ma este VILLÁNY > szombaton SIÓFOK > vasárnap EGER!!

A posztok alatt többen is hiányolták Curtist a villányi koncertről. Majka és a Villányi Rozé Fesztivál instasztorijában megosztott videókon valóban nem látható a rapper, akivel drogproblémái miatt 2018-ban szakított először ózdi társa.

Curtis távolmaradásáról egyelőre egyikük sem közölt semmit közösségi csatornáikon. Curtis pénteki instaposztja alatt azt írta valaki, hogy Majka a villányi koncerten valamilyen új formációra tett utalást.

Schuller Anikó, a rendezvényt szervező villányi önkormányzat marketingese érdeklődésünkre elmondta, hogy váratlanul érte őket is Curtis távolmaradása, semmit nem tudnak annak okairól, Majka csapatától sem kaptak semmiféle tájékoztatást, hogy mi történt. Az elképzelhető, hogy a szerződés be nem tartása miatt tesznek valamiféle lépéseket, amint tisztázódnak a körülmények.

A turné szombat este Siófokon, vasárnap Egerben folytatódik, hogy Curtis színpadra lép-e Majkával, egyelőre nem világos. 

A történtekkel kapcsolatban kérdéseket küldtünk Majka menedzsmentjének, amint válaszolnak, beszámolunk róla.

Nyitókép: Majka / Facebook

#Kultúra#majka#curtis#koncert#villány

Címlapról ajánljuk